اون از رموز آفرینشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال تنکیوانه (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون از رموز آفرینشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال تنکیوانه (sm10)
نقل قول:
من هاردم 3 ترا انداختم لامصب هی پر نمیشه (sm2)
1 ترا بنداز روش خب (sm70)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکردم ... (sm10)
فک کنم با من کار داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقارو باش فن گرافیکم 3 ماه بود خراب شده بود همین دیروز عوضش کردم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر سیستمت نترکیده تا حالا(sm2) خب خسیس توام شدی مثه این رفیقام بیا خودم یه ترا میدم بت (sm70)
خسیس نه خسته ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها بی تعارف اگه خوب نیست بزنید تو ذوفم غرورمو خورد کنید دلمو بشکنید و بگید عوض کنم
این کیه ؟
نه چرا خیلی هم خوبه فقط این عکس شهیده ؟نقل قول:
همون فنم که بعد از سه ماه عوض کردی خیلی لطف کردی ازسرشم زیاده (sm59)نقل قول: