نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه !؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه !؟ (sm2)
من ازون سایت یه بارم بازدید نکردم اهل سریال و فیلم خارجی نیستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن جایز نیست
ولی اگه خیلی نگران شدی یه مدت آپدیتش نکن .
ایشالله که چیزی نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا نه کردی بگو آپ کنم . . .
بابک راست می گه . . . عجب روزی بود ام روز . . . الان دارم نوشته ها رو می بینم ساعت 6 عصری ، فکر می کنم ما قرن هاست که این جاییم . . .
یعنی یه جوری همه چی تند و تند گذشت . . . ولی ام روز کُند بود و تاریک . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک . . . من کجا بودم . . . (sm54)(sm74)(sm54)
اره اپ کن ى ا ر و ى ا ور دیوث من(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باد(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه سایتش ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نمیکردم باز بشه
به شخصه امیدوارم مشکلى براى انجمن پیش نیاد (sm50)
تراک 9 البوم طرفدار شادمهر اومد توو ذهنم
چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه ... (sm172)
خب بچّه ها من در خدمتم . . . گپ بزنید تا منم استفاده کنم . . . (sm50)
تمام دلخوشى ما همين انجمن و گپ و گفت با رفقاى عزیز که مث برادر هستیم (sm50)
پس چرا سایت اپدیت شده 6 مهر (sm29) اگه گرفتنشون
مرگ توی خواب . . . هیچ موقعی مثل الان ، جوونایی مثل خودمون این قدر با مرگ خودی نه شده بودن . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالاً هست . . .
روی سیستم رو میزی هستن . . .
پیداشون کردم ، براش می فرستم . . . (sm176)
قبرستون پُر از آدمایی یِ که هم خیلی جوونن ، هم خیلی مغرور . . .
ما هم ، هم خیلی جوونم و هم خیلی مغرور . . . پس وقتشه !
دیالوگِ فیلمِ : خوب ، بد ، زشت بود . . .
امیر درست می گه ، وقتی به گیرنت دیگه مهم نیست چی کار می کردی . . .
تو همون کاره ای بودی که اونا وقتِ کتک زدن ، بهت می گن بودی !
ميهمانان ناخوانده و خاموش(sm50)
شاید باور تون نشه . . . من حدود 7 ، 8 سال پیش - سرِ یه بازی یِ فوتبال توی استادیوم کرمان - که بلیت برای
رفیق مون گیرم نیومد - 1 دونه بلیت 5 هزار تومنی رو کپی رنگی گرفتم . . . نزدیک بود به جرمِ جعلِ اسناد دولتی به . . . برم . . .
نقل قول:
آره . . . اتفاقاً اون تاپیک رو کامل دارم . . .
قبول دارم صابر وقتى ى انگى بچسبه دگه مى چسبه!!!!
آره . . . دقیقاً . . . می برنت اون جا . . . دیگه حالا یا با پنبه یا با . . . سرت رو . . . (sm50)
(10 کاربران و 38 مهمان ها) . . . (sm74)
هادی (sm50)
(sm19)
امید وارم حد اقل مثلِ " مردی برای تمام فصول " کارم تموم بشه . . . (sm50)
(sm25)
اگه نمایش یا نمایش نامه یِ این اثر رو نه دیدن و یا نه خوندین لا اقل ویکی پدیایِ کسی که " زنده گی یِ واقعیش " به وجود اومده رو به خونین . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سِر توماس مور . . . (sm50)
نقل قول:
ما با همین امکانات هم دورِ همیم ! (sm127)(sm46) (sm127)
خوبی کامی ؟! (sm127) چقدر کم میای تو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در سال ۱۵۳۵ به جرم خیانت محاکمه شد و محکوم به گواهی دروغ گشته ، سرش را از تنش جدا کردند . . . (sm50)
(sm2)
(sm120)
هادی خودش با دوز دخترش دوبله می کنن . . . (sm2)
وجدانا هادى کجاى فيلم پ و ر ن رو دوبله مى کنن اخه(sm54)
واقعاً دوبله نمی کنن !؟ (sm29)
واقعا که نظلام کثیف و مذخرفیه (sm3)
هادی بیا با هم بریم ته ریزک خودمون رو معرفی کنیم . . . (sm50)
تن ماهی تاپیک رو آورد بالا . . . (sm2)
فدای تو هادی مهربونم خوبم عزیز. چرا هرشب میام که ولی خب حرفی واسه گفتن ندارم اون پایین ساکت میشینم دیگه حس و حال سابق نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته چه روزای شادی باهم داشتیم چقد حرف میزدیم شوخی میکردیم اما حالا (sm172)