پس برعکس اره چه در کنی چه تو کنی کاملا فرق میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس برعکس اره چه در کنی چه تو کنی کاملا فرق میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی و جدی قاطیه مخاطب باید خودش بگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت قرمز پیشنهاد میشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه كتاب بنويس تو (sm30)نقل قول:
خيلي قشنگ توضيح ميدي (sm2)(sm30)
قمارباز و جلقي كه هستي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کن یه خوبشُ(sm120)نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم (sm176)نقل قول:
اره اینو فقط باید تو کنی (sm120)نقل قول:
به اصطلاح میگن کام گرفتن (sm120)
که معتاد بشم؟خودم قصدشُ دارم نمیدونم از کجا شروع کنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا ما بریم دیگه جدا نفس نمیتونم بکشم (sm2)
چه بی ادب شدید (sm176)