اکبر درایو E چی میگه ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر درایو E چی میگه ؟ (sm2)
(sm2)
همه ی ما خطا کردیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل قهوه نیستم چای تا حدودی ولی آب رو هستم (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موبایلمو دادم دست امیر چندروزی میخواست اینستای سایتو اپ کنه ...
عجبا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حداقل اب معدنی بخور هنری باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکمیلی ( 13 خرداد ماه ): سایت ترکید جای دیگه وب بزنید
نه بابا اونو که شوخی کردم باهات گفتم که شماره بدم ؟ (sm2) منظورم شوخی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1ساعتی هست تو اتاق بو دود میاد
جواب من جدی بود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]