(sm120) اون فیلم لینچ رو دیدی ؟ چطور بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) اون فیلم لینچ رو دیدی ؟ چطور بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درایو بساز 99.9 مگا بایتی درست می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم خواستم بگم مگه موبایل قعطیه که تو براش فرستادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که زیرنویسشو خواستم ازت؟والا خیلی خوشم نیمد واقعیتش از سینمای خود لینچ به دور بود یه کم..قابل قبول بود ولی در حد لینچ خیر..(sm120)فعلا با اختلاف جاده مالهالند(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا چی توش نگه میداری ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناثینگ (sm2)نقل قول:
(sm2)
آره اوکی پس نمی بینم (sm120)نقل قول:
من فقط دو تا فیلم ازش دیدم یکی همین جاده مالهالند که خیلی دوسش دارم (sm50) اون یکی ام که ایمپایر نمی دونم چی چی بود که سرگیجه گرفتم آخرشم فرتی پاک کردم (sm2)
آرمین راستی چند سالت بود یادم رفت
میگم ویدیو ارجینال چیزی نداری آپ کنی برامون (sm51)