پیشنهاد شما چیه ؟(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد شما چیه ؟(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتو نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمل بلو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا مارلبرُ و کمل مد نظرت باشه تا هیچ وقت زده نشی ازش (sm120)
چون بار اول خیلی مهمه (sm120)نقل قول:
فعلا گزینه ها رُ محدود کن انتحاب نهایی فردا با تمرکز حواس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم بودی؟کی کنت بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به حالت داره (sm176)نقل قول:
شما اهی شما که پستای ما رُ میخونین فکرای بد نکنین یه وقت (sm25)(sm50)
ما واسه دور همی وو خوش گذشتن به دیگران حاضریم شلوار خودمونم بکشیم پایین البته اگر استاد مشایخی ناراحت نشه (sm120)
شبتون اروم (sm10)(sm111)
حالات مختلف و پیشنهادای مختلف چیه؟(sm50)نقل قول:
من خودم با مک بیث شروع کردم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میکشیدم 1 تادور دور خودم میچرخیدم .تو این سن هنوز نتونستم 1 بسته کاملشو تو دوساعت بکشم (sm176)