اینجور پنالتیا که میشه حالا نمونه زیاد داره ولی من همیشه یاد پنالتی میفتم که اوون از داور مقابل آرژانتین گرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجور پنالتیا که میشه حالا نمونه زیاد داره ولی من همیشه یاد پنالتی میفتم که اوون از داور مقابل آرژانتین گرفت
خب من همیشه میگم کری جدید ادم باید بخونه الان جایی دیدی من حرف از 4-2 بزنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 3-2 شانسی اوردید مبارکتون باشه ولی الانو بچسب(sm2)(sm2)
استدلال لنگی ... (sm2)
کیسه صدرو نگاه کن اینقدر تو رویا نمون(sm2)(sm2)
اگه تو مدرک برای سکه ها داری اینم مدرک دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی کیانی خودش گفته که هدایتی بهشون سکه داده
یا خدا عجب جراتی دارن اینا برنامه جدال با یخ همی الان منوتو
لامصب 18 چرخو چجوری رو جاده یخ زده از پیچ و شیب رد میکنن
فاحشه ی عنقلابی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اونجای ننش خندیده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش برای قهرمانی اون سالتون باید سناریو نوشت یعنی دیگه اخر لیگ گفتم فقط تموم شه که حالت تهوع بم دس دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]