نه نه اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که باید میفهمید فکر کنم خودش فهمید!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نه اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که باید میفهمید فکر کنم خودش فهمید!!!
(sm59)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحقیر شدن حس جالبی داره ولی این امریکاییام پسر خوشگل دارنا فقط ایتالیا نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چه نکته ای دقت کردی ها!!
دخترای ایرانی هم که فقط دنبال پسر خوشگلن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومشون خوشگل بود اونوقت؟(sm70)
هی تو تموم دختر ایرانیا ناموس منن چک میخوریا از داداشت دوری کن از مرد غریبه(sm59)نقل قول:
اندرسون بد نبود (sm120) البته با نژادش مشکل دارم
دخالت نکن تو انتخابم تحفه(sm59)نقل قول:
سفیده امضاتم بذار اینجوری سیفیده نیستی هنوز (sm59)