مگه میخوان حمله کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه میخوان حمله کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mojtabaنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم مجتبی ؟ یوزر قبلیت چی بود بابا جان ؟نقل قول:
اینجا :نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#چنگیز
# مغول
و ...
بعله .
(sm120)
(sm98)نقل قول:
(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در آخر باید به پیسی این کمپانی اشاره کرد که با قیمت ۴۵۰ دلار به فروش خواهد رسید. از جملهی مشخصات فنی این دسکتاپ میتوان به پردازندهی Core i7 اینتل، کارت گرافیکی GTX 750i، حافظهی رم ۱۶ گیگابایتی و ۳ ترابایت حافظهی داخلی اشاره کرد.
یه دقه حرف نزنین یه بیانیه در مورد اسلام تایپ کنم
ببندنقل قول:
یه چیزی میخوام بگم در مورد بحث اسلام که وقت نمیشد بگم تا یادم نرفته
ببینید عزیزان همه ماها دوره جاهلیت داشتیم و شماها الان در کانون دوره جاهلیت خویش قرار دارین . ما هم این دوران رو گذروندیم . سال 79 که رفتم دانشگاه خدا رو بنده نبودیم و یه سری از بچه ها مثه الان شماها آتیششون تند بود و الان همونا تا حد نماز شب جلو رفتن (sm2)
خلاصه آدم میشین نگران نباشین (sm120) میخواستم بیشتر تایپ کنم وقت نشد (sm120)
صبر کن دارم برات . چنان بیانیه ای در حقانیت دین ول بدم که آتیش بگیری آتیش پاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تو کف قیمت اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
450 دلار (sm209)نقل قول:
چقد گمرکی میزنن رو اینا مگه (sm209)
آها شوما هم از همونایی که میخوای مخفی بمونی (sm120) ینی یه سوال همیشه ذهن منو مشغول کرده در مورد شماها که نمیخواین با یوزرای قبلیتون بیاین یا اینکه ناشناس بمونین یا اینکه پُست نمیدین (sm120) نه واقعاً چرا ؟ ابهت داره ؟ (sm2) نه جان بابا اسی اینو بیاد یکی توضیح بده (sm120)نقل قول:
طرف چند سال پیش سر آلبوم طرفدار شادمهر چند تا پخ فحش بد بد جیزه برام فرستاد حالا اومده میگه بچه ها ببخشین من پُست نمیدم ولی نتونستم تحمل کنم (sm120)
نه واقعاً بیاین بگین چرا ؟ چــــــــــــــــــــــــ ـرا ؟ (sm120)
منم از این به بعد پُست نمیدم نهایت یه شکلک سیگار ول بدم (sm2) یوزرمم عوض کنین یه خط _____________ البته نشه مثه یوزر موری (sm2) میخوام ناشناس بمونم الی رو اذیت کنم (sm2)
(sm50)
عجب ابهتی داره فضای مجازی (sm2)
عجب داستانی شده این داستان ساسی مانکن (sm77)
نقل قول:
شفای عاجل مرحمت بفرما ...(sm196)
(sm50)
مجوز صادر شد؟
تاریخ انتشار؟
آقا کی گفت مجوز صادر شده ؟؟؟ نیشان من بدهید (sm2) زود باش الی (sm120)
محسن باهام تماس گرفت گفت بزن عنوان تاپیک
پ .ن : هر کی باور نمیکنه دایورتش میکنم به شبی که تاپیک البوم پارو زدم (sm2)
من دیگه حرفی ندارم (sm2)نقل قول:
خبرهایی که حتما شدهنقل قول:
فقط اعلام نکردن هنوز
(sm54)همه اپل دارن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
power of 10 (sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
این آلبوم دیوونه وار حمید عسگری جدیده ؟ (sm77)
آره جدیده ولی بدجور ریده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اینو من روز از نزدیک ببینم از حال میرم ببین شب ببینیش دیگه چه بلایی سرت میاد(sm2)
کلیپ خود کشی دنیا جهانبخت (sm30)(sm30)(sm30)
(sm30)(sm2)
اینها هم داستان شدن (sm2)
اخه ساسی (sm3)چیه که بخوای براش اسمشو تتو کنی اصلا این دنیا شبیه گوریله با اون هم عمل و ارایش (sm3)
جیب که بیش از حد پُر بشه اینجوری میشه
شگفتا پستام پاک میشه
به گزارش روزنامه تایمز، برخی از نیروهای جدا شده از گروه تروریستی داعش اسنادی را در اختیار رسانهها قرار داده اند که نشان می دهد رژیم اسد، با هدف تضعیف مخالفان خود، با داعش همکاری کرده است.
برای مثال، اسناد دست نوشتهای که در اختیار شبکه «اسکای نیوز» قرار داده شده، نشان می دهد که تخلیه پالمیرا از نیروهای داعش با توافق قبلی با رژیم اسد صورت گرفته است.
این در حالی است که تبلیغات حکومتی در سوریه، نیروهای دولتی را به عنوان قهرمانانی که شهر را آزاد کرده اند معرفی می کند.
این اسناد همچنین حاوی مطالبی در رابطه با تجارت نفت بین داعش و نیروهای دولتی سوریه است.
یک مجوز عبور در بین اسناد نشان میدهد که به یک راننده اجازه عبور از ایست بازرسی داعش داده شد تا به خط مقدم برود و محموله نفت خود را با کودهای شیمیایی که برای ساخت بمب استفاده می شود مبادله کند.
حملات نیروهای دولتی سوریه عمدتا متوجه مخالفان میانه رو دولت است و نیروهای دولتی از درگیری مستقیم با نیروهای داعش پرهیز می کنند
(sm50)