(sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm137)
پارسال برای دسیما هر چی تیم درجه یک بود و قلع و قمع کردیم و قهرمان شدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازل به نظرم رقیب خیلی سرسختیه (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
داور و پلاتینی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق کروس و نویر بود
طبق معیار پلاتینی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان دیماریا (sm81)
نقل و انتقالات نحسی بود(sm50)
نحسی از خودتونه(sm70)(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm81)نقل قول:
باشگاهی که دیماریا رو بده خامس بگیره نحسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به گزارش AS، ستاره پرتغالی رئال مادرید گفت: "از لحاظ تیمی یک فصل فوق العاده بود. من برای بهترین تیم دنیا بازی می کنم، بنابراین خوب است که با این جایزه آن را تأیید کنم. خیلی خوشحالم؛ این جایزه را به تمام هم تیمی هایم تقدیم می کنم، کسانی که این را ممکن ساختند، و تمام کسانی که به من باور داشتند."
کریستیانو ادامه داد: "من منتظر بودم تا ببینم که وضعیت چگونه پیش خواهد رفت، در میان کاندید ها بودم و احتمال برنده شدنم به اندازه دیگر کاندید های این جایزه بود. شما همیشه اندکی امید دارید که ممکن است برنده شوید، بنابراین من بی سر و صدا مطمئن بودم، به خصوص بعد از فصل فوق العاده ای که با رئال مادرید سپری کردم. دوست دارم از تمام هم تیمی هایم تشکر کنم – وقتی فردا به مادرید برگردم، از نزدیک نیز تشکر خواهم کرد. من از کل تیم قدردانی می کنم، چرا که بدون آنها، نمی توانستم این جایزه معتبر را پیروز شوم، جایزه ای که در میان افتخارات من وجود نداشت، پس خیلی خیلی خوشحالم."
او افزود: "برای ما تکرار موفقیت های فصل گذشته بسیار سخت خواهد بود اما من فردی هستم که از چالش ها لذت می برم، بنابراین تلاش خواهیم کرد تا تمام آن کارها را بار دیگر انجام دهیم. من دوباره تلاش خواهم کرد تا بهترین باشم، مثل همیشه که این کار را می کنم، و امیدوارم که رئال مادرید در تمام رقابت هایی که امسال در آن شرکت خواهیم کرد، به قهرمانی برسد."
در مورد قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونزلیگ که در آن رئال مادرید با تیمهای بازل، لیورپول و لودوگورتس هم گروه شد نیز کریستیانو گفت که صعود از گروه قابل دسترس است و اظهار امیدواری کرد که رئال مادرید بتواند از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.
در پایان از رونالدو پرسیده شد که آیا او دلتنگ ژابی آلونسو خواهد شد؟ - بازیکنی که در آستانه انتقال به بایرن مونیخ می باشد: "من دلم برای همه بازیکنان خوب تنگ می شود، برای ژابی آلونسو و دی ماریا نیز اینگونه خواهد بود. وقتی بازیکنانی مثل آنها، بهترین باشگاه دنیا را ترک می کنند، همیشه مایه تأسف است اما باشگاه و رئیس بهتر از هرکس دیگری می دانند که تیم به چه چیزی نیاز دارد و آنهایی که باقی مانده اند برای فتح عناوین قهرمانی تلاش خواهند کرد."
واسه یه بازیکن 28 ساله که محرومه 88 میلیون داده(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متئو 32 ساله(sm19)
در حاشیه مراسم قرعه کشی فصل جدید چمپیونزلیگ و پس از اهدای جایزه بهترین بازیکن سال اروپا به کریستیانو رونالدو، این فوق ستاره پرتغالی در کنار دو هموطن خود که پیشتر جزو ستاره های بی نظیر دنیای فوتبال بودند، عکسی به یادگار گرفت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی عکسا واسش نمیاد مشکل خودشه(sm120)
برندن راجرز سرمربی تیم لیورپول در خصوص قرعه تیمش در لیگ قهرمانان گفت:
"ابتدا باید بگویم که هیجان زده ام. از اینکه دوباره به این رقابت ها برگشته ایم و مهم نیست که با چه تیمی روبرو میشویم، لیگ قهرمانان همیشه جذاب و مهیج است. امّا وقتی شما رئال مادرید قهرمان فصل گذشته را در گروه خود دارید، مطمئمناً شرایط خاص و ویژه است. به شبی فکر میکنم که رئال مادرید در آنفیلد مقابل ما قرار خواهد گرفت."
ایان آیر مدیر باشگاه لیورپول در گفتگو با خبرنگار اسکای دربارهي قرعهکشی گفته است: «خوشحال ایم. همهی گروهها سخت هستند، اما ما از این گروه راضی هستیم. خیلی خاص است که با رئال در یک گروه هستیم. رقابت قهرمان پنج دورهی این رقابتها در برابر تیمی که دهمین عنوان قهرمانی خود را بهدست آورده است بسیار ویژه خواهد بود.»
رئال حضور آلونسو در بايرن را تاييد کرد
باشگاه رئال مادريد اعلام کرد که با بايرن مونيخ بر سر انتقال ژابي آلونسو به توافق رسيده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، تارنمای رسمی باشگاه رئال مادرید صبح امروز اعلام کرد، این باشگاه با بایرن مونیخ بر سر انتقال ژابی آلونسو به توافق رسیده است.
آلونسو که سال 2010 با تیم ملی اسپانیا قهرمان جهان شد، دیروز به مونیخ رفت و پس از توافقات اولیه درمورد شرایط ترانسفر، در معاینات پزشکی باشگاه بایرن شرکت کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خدایان اروپا
کریستیانو بهترین بازیکن سال یوفا شد و رئال هب خاطر بردن دسیما مورد تجلیل قرار گرفت
رونالدو:” من مرد چالش ها هستم، امیدوارم رئال همه جامها را ببرد و من دوباره این جایزه را کسب کنم”
کاسیاس:” مدتها منتظر این جام بودیم”
شب خوش
کریستیانو، بهترین بازیکن سال اروپا
چهار کاپیتان رئال در مراسم تجلیل از رئال به خاطر ده جام اروپایی
قرعه خوب برای نمایندگان اسپانیا
جلسه مخفیانه پرز و الخلیفی/ وراتی در راه است؟
جلسه مخفیانه سران رئال و پی اس جی به شایعات در مورد پیوستن وراتی به رئال مادرید قوت بخشید.
امروز الخلیفی ، مالک پی اس جی و فلورنتینو، مدیر رئال جلسه مخفیانه ای داشتند که گفته می شود که پرز در این جلسه در مورد پیوستن احتمالی وراتی با رئال صحبت هایی انجام داده است. این بازیکن ایتالیایی می تواند جای ژابی را بگیرد.
انتقال کاوانی به رئال و پیوستن بنزما به پی اس جی برخی صحبت های دیگری است که در این جلسه می تواند مطرح شده باشد.
عکس از جلسه مخفی(sm77) مثه اینکه جدیه(sm77)
ایکر کاسیاس در مراسم قرعه کشی چمپیونزلیگ در مورد قهرمانی رئال در اروپا صحبت کرد. کاپیتان رئال گفت :” چند سال حذف شده بودیم اما در سال ۲۰۱۴ به دسیمای موعود در این سالها دست یافتیم، جامی که مدتها منتظرش بودیم.”
وی در ادامه گفت :” فینال خیلی مشکلی بود اما خوشبختانه در لحظات پایانی به پیروزی رسیدیم و در وقت های اضافه برتر بودیم.رئال شایسته دسیما بود.”
امیلیو بوتراگوئنو، مدیر روابط آکادمیک رئال در مورد جدایی ژابی صحبت کرد.
وی گفت :” تا زمانی که چیزی قطعی نشود صحبت نمی کنیم. فعلا به بازی مهم روز یکشنبه فکر می کنیم . ژابی بازیکن بسیار مهمی برای رئال مادرید بوده است.”
بوترا در مورد قرعه کشی گفت :” در مورد لیگ قهرمانان صحبت می کنیم .هیچ کدام از بازیها آسان نیستند. ۲۰ دقیقه هم آسان نیست. لیورپول یک تیم تاریخی و یک حریف بزرگ است. در آنفیلد آنها خیلی خطرناک هستند. بازل خیلی رشد کرده است و سالهاست که به بلغارستان نرفتیم . تکرار می کنم که آسان نیست. اگر بخواهیم قهرمان شویم باید سنت شکنی کنیم. هیچ تیمی نشده که دو سال پیاپی قهرمان شود.”
کریستیانو رونالدو برای اولین بار در دوران فوتبال خود جایزه بهترین بازیکن سال اروپا را کسب کرد. بازیکن رئال بالاتر از روبن و نویر این جایزه را بدست آورد.
در حقیقت این تنها جایزه فردی بود که در ویترین این ستاره حضور نداشت. وی دو بار هم توپ طلا را برده است. ستاره پرتغالی پیش از این سه بار کفش طلا را بدست آورده و دو بار هم آقای گل لیگ اسپانیا شده است. وی در سال ۲۰۰۴ به عنوان بهترین بازیکن زیر ۲۱ سال اروپا برگزیده شد.
کریستیانو هفت بار در تیم برتر سال فیفا قرار گرفته است و سال گذشته آقای گل فوتبال بین المللی بر اساس نظر کمیته آمار و تاریخ فوتبال شد.
کریستیانو با احتساب جوایز غیررسمی بیش از ۱۰۰ جایزه انفرادی کسب کرده است. اولین جایزه اش را در سال ۲۰۰۴ برد که در تیم برتر یورو قرار گرفت.
گروه مرگ یعنی این(sm120)
قهرمان اسپانیا-قهرمان المان-قهرمان هلند-قهرمان انگلیس(sm120)
12 ساعت ·
Gratulation an Cristiano, Du hast Dir die Auszeichnung verdient! Und natürlich auch ein Kompliment an Manuel Neuer und Arjen Robben für eine tolle Saison! Dazu gutes Los für uns in der Champions League! Sehr interessante Gegner, vor allem auf Liverpool freue ich mich mit allen madridistas. Unser Ziel ist der Gruppensieg! *.
Felicidades a Cristiano, que le han ganado este premio! Y, por supuesto, un elogio a Manuel Neuer y Arjen Robben para una gran temporada! Estos buen sorteo para nosotros en la UEFA Champions League! Oponentes muy interesantes, especialmente en el Liverpool me complace con todos los madridistas. Nuestro objetivo es ganar el grupo! *
Congratulations to Cristiano, who has earned this award as Europes Player of the year! And, of course, a tribute to Manuel Neuer and Arjen Robben for a great season! I also like our group in the Champions League! Interesting opponents, I'm especially looking forward to play at Anfield Road in Liverpool with all you madridistas to support us. Our goal is to win the group!
یکی ترجمه کنه(sm2)
به نقل از Sport 1، هافبک 32 ساله اسپانیایی به ناگاه تصمیم به ترک رئال مادرید و پیوستن به بایرن مونیخ گرفت. آلونسو دیروز برای شرکت در تست های پزشکی به مونیخ سفر کرد و امروز در سانتیاگو برنابئو با هواداران رئال خداحافظی خواهد کرد.
آلونسو در اولین مصاحبه خود بعد از پیوستن به بایرن مونیخ در مصاحبه با کانال تلویزیونی Sport 1 آلمان گفت: "اگر بایرن مونیخ به شما علاقه داشته باشد، شما فقط یک لحظه درباره آن فکر می کنید و پیوستن به چنین باشگاه بزرگی را هدف قرار می دهید. من مشتاقانه منتظر اتفاقات آینده هستم. مونیخ شهری جهانی است. من و خانواده ام اینجا احساس امنیت و آرامش خواهیم کرد.
احساس غرور و افتخار می کنم که در چنین سنی شانسی مجدد برای حضور در باشگاهی بزرگ را بدست آوردم و بسیار خوشحالم.
باشگاه قبلی، رئال مادرید: در رئال دوره موفقی را پشت سر گذاشتم. سال هایی فوق العاده، اما در حال حاضر می خواهم نشان دهم که برای یکی دیگر از باشگاه های بزرگ جهان و رسیدن به موفقیت هر کاری انجام دهم.
هم تیمی های جدید: من بسیاری از بازیکنان را از بازی های لیگ قهرمانان می شناسم، شواین اشتایگر، لام، نویر، این ها پسرهایی خوب و بازیکنانی در سطح جهان هستند و بودن هر روزه با آن ها فوق العاده خواهد بود.
مربی تیم ... پپ گواردیولا: وقتی شما به اسم او نگاه می کنید موفقیت های درخشان و رسیدن به تمامی افتخارات را می بینید. او تقریباً به تمامی افتخارات رسیده است. پپ دلیل آمدن من به مونیخ بود و با هم می خواهیم موفقیت کسب کنیم.
آوازه باشگاه بایرن مونیخ: من همیشه شنیده ام که بایرن مونیخ شبیه یک خانواده بزرگ است. آن ها با کار حرفه ای به اینجا رسیده اند. اکنون من بخشی از این خانواده هستم و این فوق العاده ست.
باشگاه بایرن مونیخ به صورت رسمی جذب آلونسو را اعلام کرد. هافبک اسپانیایی دیروز تست های پزشکی را پشت سر گذاشت و قراردای 2 ساله با بایرن مونیخ به امضا رساند. باشگاه رئال مادرید هم ساعتی قبل این انتقال را تایید کرده بود. گفته می شود انتقال آلونسو 10 میلیون یورویی بوده است.
هر کس عکس واسش نمیاد مقصر خودشه(sm120)
ژابی همون زمان هم که اومد رئال، به خاطر احساسات و علاقه نبود... ژابی همیشه منطقیه... همون زمان هم گفت هدف من از اومدن به رئال، تکمیل کلکسیون افتخاراتمه، من با لیورپول نمیتونستم لیگُ ببرم، به همین خاطر اومدم رئال... الان هم فهمیده، باید بخش اعظم فصلُ نیمکت نشین باشه، رفته بایرن... اینم تاکید میکنم که هر جا میره با جون و دل بازی می کنه
(sm3)
البته این اواخر زیاد سوتی میداد و افت کرده بود(sm120)
(sm50)
هر چی بود سگش شرف داشت به ایارا (sm3)... اون توپی که از جلوی توماس مولر زد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروزاه خالی جلوی منچستر یادته چطوری توپو برگردوند که گل نشه(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]