فعلا بریم شام بخوریم بعد میام (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا بریم شام بخوریم بعد میام (sm50)
به بودنت عادت کردم بیا (sm50)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس به تار زلفت دل ها گرفته منزل
دل را کجا بجویم یک زلف و این همه دل ... (sm181)
سگ تو روحت حالمو نگیر دوباره اه ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دندونت چشه دقیقا،درمان کن اینقدر اذیتت نکنه خیلی درد دندون بده(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره زیاد پیش اومده، خیلی بده اعصاب خورد کنه خخ
ینی از شبش تا خود 3 هیچی نخوردی؟ تجزیه نشدی تو خواب(sm120)
باز خوبه که خوابیدی شکر(sm176)
ولی شب بخوابی خیلی بهتره اینجوری خوابیدن تو افسردگی و این چیزا هم بی تاثیر نیس
دل جای تو شد وگرنه پرخون کنمش
در دیده تویی وگرنه جیحون کنمش ...(sm181)
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوش شیطان ...
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا تو شیطانی ؟ (sm2) من خود شیطانُ درس میدم (sm2) الان یه بسمه الله میگم فعلا اینورا آفتابی نشی (sm2)نقل قول:
اگه بکن بکنه منم میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادم مخش تاب برداشته اینو باید به من میگفت (sm2)نقل قول:
من فعلا در آغوش کتابامم(sm120)نقل قول:
شما قبلا یوزرت چیز دیگه ای نبود؟(sm51)
من در این مسلخ عشق گر چه قربانی بی مهری یک بت شده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگر بت شدی و من به پرستیدن تو خو کردم
بت تو ساخته دست خودم بود که سازنده بت
با همان قدرت سازندگی اش تاب شکستن دارد
آغوش شیطان همیشه باز استنقل قول:
MrCrow
(sm120)نقل قول:
بله از لطفش هیچکس بی نصیب نیس(sm120)نقل قول:
آهان یادم اومد(sm176)
بفرمایین دوستان سیب تازه. فقط دستهام پیر شدن دیگه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن دیگه چیزی نخوردم ! تا خود صبح ساعت 8 مثلا تو رخت خواب بودم 5 نیم ساعت میخوابیدم یه ساعت بیدار ب.ودم اینجوری ! خلاصه یه وضعی داشتنمنقل قول:
ساعت 8 شد دیگه خوابم برد 3 بعدازظهر بیدار شدم (sm120) آره میدونم تایم خوابم بهم ریخته .....ولی بعضی از شبام خودم دوست دارم بیدار بمونم (sm50)
اعصابت خورد میشه دیگه شبا نمیخوابی بیدار میمونی اونوقت صبح خوابت میگیره این میشه که دیگه تایک خوابت بهم میریزه !
البته اینو بگم ازین به بعد پاییز و زمستان میرسه آد م راحت شب میگیره میخواب زیر پتو (sm51) هیچی خواب زمستونی نمیشه (sm59)
خواب مرا ببسته اي نقش مرا بشسته اي
وز همه ام گسسته اي بي تو به سر نمي شود (sm27)
در دنیا خوش تر از این واژه ندیدم
nurse (sm81)
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
شعرای زیبایی میگی ! (sm10)
آه از نفس پاک تو و صبح نیشابور
از چشم تو و چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی
- (sm1)
اره خیلی بده منم تو کل تابستون همین حالتو داشتم(sm54) ولی دیگه تموم شد(sm59)نقل قول:
آره وقتی هوا سرده خواب زیر پتو خیلی میچسبه(sm176)
چرا ممممممممممه(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای نادان (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون که صد آمد نود هم پیش ماست (sm2)
آه ای سرم سدیم کلرید زود تر تموم شو که دکمه احضار پرستار بی رحمانه مرا میخواند (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من م.مه رو بیشتر دوست داشتم(sm2)
بیا اینم ازینجا بیا اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظر شما کدام گزینه برای انتخاب همسر مهم است؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
۱۰-پول
بقیه گزینه ها چرت بود خودم حذف کردم. :|
دلم بیشتر پاییزیه ! من پاییزو بهارو خیلی دوستدارم (sm127)نقل قول:
شهره یه جوری میگه:
"داره کم کم نفسم میگیره،برگرد"
.
.
.
.
.
خب مادر من!
همسنای تو علاوه بر آلزایمر و آسم،تا
حالا سه بارم ایست قلبی کردن...
وااااالاااااا
الکی پای پسر مردمو وسط نکش!
ツツ
پاییز که عالیه(sm127) تو بهار هم ناخودآگاه حالت بهتره :)نقل قول:
مینا خبری ازت نیست نکنه واقعا خبری شده(sm2) ببین ادم به چکارها وادار میکنی(sm70)
معلومه که حس منو داری ! (sm19)نقل قول:
(sm39) همه اش تقصیر توئه دیگه (sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از داشته هات حرف بزن(sm120)نقل قول:
خودش خواست تا شام منو نده گریبانگیرشه(sm70)نقل قول: