ایشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر دوست عزیز همونطور که قبلا هم گفتم تعدادی سینگل با همون گروه تجربه کن منتشر خواهند شد که یکی از اونها خلیج فارس خواهد بود و این پروژه ی کوه توسط بهداد کاموری شکل گرفته چیزی که هست اینه که حالا حالاها خبری از بهبود اوضاع نخواهد بودنقل قول:
البته یه کار دیگه هم با همین تیم سینا پارسیان خواهد داشت
آروم آروم مرد میشد
با خودش همدرد میشد
یخ میزد خون سرد میشد
قصه این بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر کوه
این گیتار و این شعر و این تصویر به من که حس خیلی خوبی داد.
ضمن اینکه اهنگهای خیلی زیادی از بچه های داخل دست شادمهر میرسه و حتما شادمهر کوه رو بهترین دونسته که انتخاب کرده
جنس صدای گیتار شبیه صدای گیتار قدیمی شادمهره .. یه جورایی فیروز ویسانلو ی الان و خیلی با صدا گیتار فرشید ادهمی فرق داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم نوازندش عجیبه .. گیتار : آراپرسادمهر ..نحوه تلفظ دقیقش سخته (sm128) سادمهر دیگه چه جور اسمیه؟شادمهر بدون نقطه (sm2)(sm77)
معلومه که آهنگش قشنگه و شکی ندارم ،چون شادمهر با صدا و تحریرهاش به هر آهنگ بی روح و بی جونی ، روح میده ولی امیدوارم ماندگار هم باشه و از اون آهنگ یه بار مصرف ها نباشه چون کارنامه این تیم خیلی بده .. چیزی تا شنیدنش نمونده منم منتظرم ببینم این آهنگ چطوریه که با وجود اینهمه آهنگ منتشر نشده ای که داره شادمهر برای تبلیغ کنسرت های کریسمسش داره اینو پخش میکنه شاید یه علتش این باشه که چون مدیر برنامه های کنسرت هاش بهداد کاموری و تهیه این آهنگم اونه و ...
انقد که زیر پست اعضای گروه جدید گفتن که انتظارا بالاست و خراب نکنید و اینا و اگه خراب کرده باشین مورد خشم طرفدارا قرار میگیرین، من جای اونا بهم استرس وارد شد! چه برسه به خودشون(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
oh shitنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
اتفاقا من هم تو پیام خصوصی به ترانه سرای کار همینو گفتم. گفتم کار کردن با شادمهر مثل تیغه دولبست اگه خوب کار کرده باشید از فرش ب عرش میرسید ولی اگه آهنگ خوب نباشه طرفدارا دهنتونو سرویس میکنند...بیچاره جفت کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر (sm127)
شعر اصلا جالب نیست یاد آهنگهای محسن ابراهیم زاده افتادم ولی ملودیش میخوره قشنگ باشه
حالا شادمهر اکثر اوقات شعراش فاخر نبوده که!! همه مون هم میدونیم که کلا آدم شعر محوری نیست. همیشه با آهنگسازی های تاپش حال کردیم...
آره دیگه چیز عجیبی نیست شادمهر ترانه ی معمولی بخونه امیدوارم ملودی و تنظیمش لااقل خوب باشهنقل قول:
اتفاقا بعضی موقع ها اگه ترانه عامه پسند باشه بهتر از اینه ک قلمبه سلمبه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچقدر هم معمولی باشه شادمهر با صداش و تحریراش اون ترانه را جذاب میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً(sm10)نقل قول:
یجوری میگی انگار شادمهر سالهاست ترانه ی عامه پسند نخوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر سالهاست ترانه هاش عامه پسنده همه منتظر ترانه های روزبه و افشین مقدم هستن تا بعد سالها از شادمهر ترانه ی قوی بشنون
یعنی قراره شادمهر تا ابد یه ترانه یا ملودی ضعیف رو با صداش نجات بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا آرا پرسادمهر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همینه
تو گوگلم بزنی ازش اهنگ بیکلام هست تو یوتیوب اینا
گیتار زدن آراپرسادمهر خوبه با احساس میزنه. مهدی یغمایی هم استفاده میکنه ازش
نگرانی فقط بیشتر رو ترانه بود که پیش بینی درست از اب دراومد.
آروم آروم مرد میشد با خودش همدرد میشد یخ میزد خونسرد میشد(sm77)
تا الان بی محتوا ادامش امیدوارم یه جذابیتی داشته باشه ترانه.
هعی روزگار دهه شصت به شادمهر خوش بود که دلخوشیمون داره خودشو میاره پایین
شعرش شبیه رپ(sm120)
باز هم تکرار مکررات ...
کوه بود کوهنورد میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در موسیقی پاپ خوندن ترانه های عامه پسند بیشتر جواب میده و ملودی مهمتر از اونه. این همه اهنگ هیت در این چند سال در موسیقی پاپ تقریبا بالای نود درصد شعر و حتی گاها تنظیم آنچنانی نداشتند و فقط بخاطر ملودی و صدای زیبای خواننده هیت شدن.
از بالای کوه پرنده میشد (sm59)نقل قول:
و قصه این بود که از ارتفاعات
تف میکرد رو سر ملت
دلش خنک میشد (sm132)(sm120)
(sm2)
من مطمئنم این آهنگ آهنگ خوبی میشه...فقط ی نصیحت ب اونایی میکنم ک میخواند از آهنگ لذت ببرند . اول خوب آهنگ را گوش کنید بعد بیاید تو این فروم نظرات را بخونید یا نظر بدید... چون اگه آهنگ را گوش نداده بیاید اینجا و نظرات را بخونید دیگه نمیتونید از آهنگ لذت ببرید این تجربه شخصی منه... اول خوب گوش کنید بعد بیاید منصفانه نظر بدید
.. نه متعصبانه... اگه خوب بود بگید خوب بود اگرم نبود از طرف خودتون بگید خوب نبود چون هیچوقت ی آهنگ همه را نمیتونه راضی کنه...کاری هم ب آهنگساز و تنظیم نداشته باشید ک ش ادمهره یا چندتا جوون گمنام
خوندن ترانه ی عامه پسند مشکلی نداره خیلی هم خوبه ولی ترانه هر مدل باشه باید یه جذابیت و محتوایی داشته باشه و برسونه به مخاطب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این ترانه: من از تبار غربتم/ از ارزوهای محال/ قصه ی ما تموم شده/ با یه علامته سوال
ترانه ای ساده و عام پسند و همین یه ذره اش دارای محتوا هست.
ولی الان این ترانه من چیزی نمیبینم توش جز اینکه کلمه میچینه یه میشد هم آخرش میگه.
انشالله بقیش به این روال نباشه
احسنتنقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ابی داریوش قمیشی و امثالهم همه ی این سالها داشتن اشتباه میزدن؟نقل قول:
اتفاقا سلیقه ی مردم عوض شده اینکه الان محسن چاوشی مهدی یراحی روزبه بمانی جزو بهترینها هستن اینه که علاوه بر موسیقی خوب ترانه های خوبم انتخاب میکنن
حالا جدا از همه حرفا انشالله فردا همگی از آهنگ لذت ببریم.
تا الان حرفی زدم شخصا بخاطر پیشینه ی ترانه سرا بود نه متعصبانه
همه ی ما از خدامونه کار قشنگ باشه اما این روند شادمهره که روی اعصاب طرفدارای قدیمه بحث این آهنگ نیست شادمهر خودش اسمش بزرگه لااقل اگه خودش کار نمیکنه با چند اسم برند کار کنه تمام انتقادها به تیم تجربه کن واسه همین بود که در حد نام شادمهر نبودن همین الان اگه شادمهر فرضا بخاد یه کار از افکاری بخونه بهروز صفاریان تنظیمش کنه روزبه بمانی شعرشو بگه همه خوشحال نمیشن ؟
به حرفم دقت نکردی گفتم آهنگ هیت نه اهنگ خوب اینا که میگی اهنگ خوبه که منو تو و بچه های این فروم دنبال همچین اهنگهایی هستیم ولی وقتی میری پاساژ خیابون اینور اونور محسن ابراهیم زاده و ارش ای پی و بهنام بانی بیشتر میشنوی یا یراحی؟ درسته اینا ماندگاری نداره ولی واقعیت اینه که یه مدت همه گوش میدن منم تاییدشون نمیکنمنقل قول:
فواد حجازی:
▪️اواخر دهه شصت با شادمهر، محمدرضا عقیلی، بهنام ابطحی، علیرضا عصار و رامین یوسفزمانی گروهی تشکیل دادیم که به ما مجوز ندادند و مجبور شدیم در مجالس عروسی مشغول شویم!
▪️ شادمهر بعد از یاد گرفتن گیتار، میدان ضبطهای استودیویی را از بابک امینی گرفت
سلیقه ی من یراحیه و بیشتر از هیت آهنگ ماندگار مورد پسندمه موسیقی خوب خیلی ارزشش بیشتر از هیته به قول شمانقل قول: