(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
اره باید صداشون حجم داشته باشه در ضمن اهنگای محسن به درد ایجور شوها نمیخوره مردم اوج میخوان داد و فریاد محسن زیر میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با تو خوشم شاید بشه
آهنگ موزن شی نمیشه بیا من برات بوخونم ..
دیوونه هم زیره ولی به صدای دخترا میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته هرکی امشب بیاد خونمون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خب من ٢-٣ نفر برات جور كنم بفرستم به من چي ميماسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲ ۳ نفر کمر نمیکشه با (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی باشه کیون طلا یه گونی شمش طلا میماسه(sm120)
وگرنه خایه های باقر(sm120)
كيو نشون كردي اينجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ..