ببند (sm70) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببند (sm70) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا دیگه لیورپولو بگیرم ، به راجرز از جلو هم مگه میشه تجاوز کرد؟ (sm70)
خوبه که فقط نمیبره ، از این بهتر چی میخواین آخه ، مگه تو سالای قبلتر چی بودین که الان ناراحتین ، میشه بگی آخرین بار کی قهرمان لیگ شدین؟ (sm2)
(sm127)
تو خوب باش ، دوستای خوب هم دور و برت پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستن فقط کمن (sm50)
فدا بشم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم انقدر اونجا بمونی تا مخ سیما جونو بزنی (sm2)
آرزومند سلامتیتم رفیق (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو از صبح بیاد شیفت شبم باشه؟
عاخه این چه طرز دعا کردنه ، یه درصد فک کن خدا دعای ما رو مقبول کرد ، سیما جان دهنش صاف میشه 24 ساعت شیفت باشه ، بخاطر هوای نفسانیت دختر مردم رو نکشی از خستگی یه دست کف مرتب (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm134)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه کردم که مُردم تا كه
شاید روز ختم...
آمد و یک بار هم با _این بهانه_ دیدمش
احمدی نژاد رو بیارن استند آپ کمدی خندوانه از خدماتی که تو هشت سال به مردم کرده بگه ، ماهم بخندیم به پدرش
حالا که مرتضی پاشایی بعد مرگش آلبوم داده بیرون ما از آقای بیت الله عباسپور انتظار داریم بعد مرگشون برنامه تمرینی بدنسازی بدن بیرون
همه چیز از هیچ شروع شد
من به هیچ شعری ایمان نداشتم
تو به هیچ خدایی !
نگاه کن
خنده دار نیست ؟
یک هیچ ما را به کجا رسانده است!
من شاعری می کنم
تو خدایی !؟
...
بهمن زارع
خوشم میاد نکته بین هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو از ظهر اومده حالا میمیره یه شب به خاطر من وایسته (sm2)
من که کلا کمرنگ بودم در حد محو(sm120) امابی ادبیه خدافظی نکنم(sm59)
بدرود تا بعد از کنکور 95(sm10)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید قبولی من تو دامپزشکی و قبولی تو توی دندانپزشکی (sm10)
ممنونم،ان شالله تو هم زودتر بهبودی پیدا کنی بچسبی به درسا(sm10)(sm127)نقل قول:
اندکی صبر سحر نزدیک است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاغکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویدکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه سفت شدن (sm120) به 12-1 نرسیده خوابم میبره (sm28)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکوردای من جاودانه اند (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن روز دیگه احتمالا کبری شروع میشه! (sm50) البته شاید بیام، باید ببینم اوضاع به چه صورت حواهد بود (sm132)نقل قول:
فدای همگیتون، دیدم (sm74)(sm19)نقل قول:
همین اطراف مشغول مکیدن نرینه ی هستی (sm172)(sm50)نقل قول:
این چن روزه که نبودم بالاخره رفتم! (sm120) کلا راحت بود (sm59) فقط آخرش یخورده... (sm25)(sm120)نقل قول:
آخر عمری شیونمون هم بر باد رفت... (sm172)(sm50)
چقد دولم واسه یه عده تنگ شده بود این چند مدته... (sm50)(sm127)(sm127)
اگه تو المپیک رشته ای به اسم هوس رانی داشتیم ، به ذرث قاطع میگم تو مدال آورترین مدال آور مملکت میشدی (sm2)نقل قول:
اوه اوه کووووو تا کنکور 95 (sm77)نقل قول:
باور بکنین کمی استراحت و تفریح به درس خوندن لطمه که نمیزنه هیچ ، تازه بازدهی رو هم بیشتر میکنه ...
آرزومند موفقیتت (sm10)
خدا به سر شاهده شکم رو بر همین مبنا گذاشته بودم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی هوشت کردن ترتیبتو دادن یا شاهد بودی و نقش آفرین ؛ هیسسسس!پوریا فریاد نمیزند بودی؟(sm2)
الان چطوری عشقی؟(sm127)
بالاخره فهمیدن چته یا فقط میخواستن انگولکت بکنن؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تَر (sm127)
شیفتش تموم شد (sm81)(sm27)
استراحتم میکنیم(sm176) اما نه از نوع نت چون زیاد میشینم پاش(sm59)نقل قول:
ممنون(sm10)
وطنم پاره ی تنم (sm50)نقل قول:
(sm2)
آره نت یه بدی داره آدم بشینه پاش دلش نمیخواد پا شه ، ولی خب گاهی یه سری به ما بزن عزیز (sm10)نقل قول:
این دلاور مرد ایرانی ، قهرمونِ قهرمونا ، شیر دلاور هوس بلد (sm2)نقل قول:
از خطه ی پر از خاک و خل (sm2)
واقعا دندون پزشکی میخوای بخونی ؟ چه سوء تفاهمی ! خوبه منم دندونام خرابه (sm59)نقل قول:
پس وایمیسم تا چند سال دیگه تو مدرک بگیری مطب وا کنی من بیام رایگان دندونامو جراحی کنی برام (sm2) (sm51)
منتها اگه تا اون موقع دندون داشته باشم (sm81)(sm30)(sm51)
----------------------------------------------------------------------
پس فعلا اگه میخوای بری دمت گرم ! خوشحال شدم خانوم دکتر (sm51)دندونپزشک (sm51)
به امید موفقیت بیشتر بچسب به درسات حداقل به تو یکی من دلخوش باشم (sm59)(sm50) دلم برات تنگ میشه (sm74)
ایشالله که قبول میشی (sm127) نمیگم خدانگهداز چون مطمئنم زود برمیگردی ! (sm51) (sm59)
آره(sm54) چشم شما لطف داری(sm10)نقل قول:
شبتون خوش و خرم (sm10)(sm27)
شب بخیر گُلم (sm51)نقل قول:
اوهوم(sm59) باشه چشم قدمت رو چشم خوشحالم میشم(sm120)نقل قول:
ممنونم از این همه لطفت مرسی(sm10) چشم میچسبم به درسا(sm59) منم واسه همه(sm74)
خیلی ممنونم ازت (sm10)(sm127) برمیگردم(sm59)(sm176)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
(sm27)
نوید کجایی(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیروز از خرابشده اش گرفتم بدون یوزر پس دیشب 98% دانلود شده ظهر خواستم بزنم اون 2درصد تموم بشه ارور داد گفت پسور باید بزنی(sm102) 800 مگ هست
به قول رسول به نکته ظریفی اشاره کردی ! (sm2)نقل قول:
من .......! اگه بخوام بگم خوبم از خودم تعریف کردم ولی..... خیلی سخت میشه پیدا کرد !
حداقل واسه یه ساعتم که شده میایم اینجا به لطفت سروحال میشیم (sm127)(sm50)
(sm43)
فندکنقل قول:
کدوم دست؟ (sm2)نقل قول:
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااام(sm118)(sm118)(sm118)
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااام گوگولــــــــــــــــی من خوبی ؟ (sm2)(sm51)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی چو بوی خوش آشنایی ...نقل قول:
نوید چطوری ؟ خوبی؟ هستــــــــــــــــــــــ ـــی ؟(sm127)
شکمو رو ببین به چی فکر کرد (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
عاشقتونم دلم براتون تنگ شده بود (sm19)(sm127)(sm134)
(sm174)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
به دیدن من بیا مهتاب دراومد ... (sm1)
چی میگــــــــی؟! موفق باشی دخدرم (sm10)نقل قول: