ارزون و گرون سیگار مهم نیست . . .
سیگار 20 تومنی کشیدم خوشم نیومد . . .
سیگار 1000 تومنی 1 باکس گرفتم . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
ارزون و گرون سیگار مهم نیست . . .
سیگار 20 تومنی کشیدم خوشم نیومد . . .
سیگار 1000 تومنی 1 باکس گرفتم . . .
یه آلبوم توهم نیما مسیحا رو می خوام بفرستم برا امیر هنوز فرصت نکردم چند ماهه (sm2) بفرستم با همین دنگ می فرستم لیلی ها رو هم هرچی بود بهش دادم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقِ گلادیاتور هاست . . . (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار مستر کلاس هاش تو مشهد بوده رفتم یه سی دی با امضا داد 15 بدون امضاش بیرون 10 بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درست . . . (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مگه تو ساز می زنی !؟ (sm50)
دیوث جوری حرف می زنه انگار الان طرف گیر افتاده ، ما چه قدر خوش حالیم . . . (sm3)
یه چیزایی (sm30)نقل قول:
تف به این حرص و طمع . . .
نقل قول:
ای شیر دهنت . . . منم 4 سال پیش ، یه شیش ماهی گیتار آکوستیک زدم . . .
نه تونستم . . . ول کردم . . . (sm50)
یه آهنگ داره به اسم Kara Toprak با روح و روانت بازی می کنه نواختنش دلیل اصلیشم اینه که لیلی به گیتارش ربع پرده اضافه کرده وبیشتر می تونه جزییات رو بزنهنقل قول:
ای ولله . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
توی چت پشت یک مونیتور خسته . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
عکس ازین بزرگ تر نداشتی دیوث (sm59)
به همین کفایت کنید دیوثا(sm25)
(sm50)
فقط 2 سال از پدر من کوچیک تره . . . (sm74)
ولی خیلی جوون مونده اصن ب نمی خوره 58ساله باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث نذار یاد نداشته هامون بیوفتیم . . . (sm172)
دیالوگِ هم سفر بود . . . (sm50)
(sm81)
یه عکسی داره خیلی قشنگه حیف که لود نمیشه اینترنت من . (sm3)
چیلتر شکن بزن . . .
(sm50)
پس اون عکس کمه کم باید واسه 20سال پیش باشه ک(sm54)نقل قول:
نقل قول:
دیوث یعنی تووو هم با لیلی بانو.......(sm77)
چشاش سگ داره بدون لنز و ریملش . . . (sm118)
سینا تهم - پایا - عرفان - زن . . . (sm50)
نه بابا ، امریکا آبش خوبه ، حموم میری این شکلی میشی . . . (sm59)
بلی . . . (sm2)
اگه خیر می گفتی تعجب می کردم(sm74)
چاییم یخ کرد ، گلوم داره می سوزه . . . (sm3)
نمیشه مشکل از خود شاتله هر شب همین بساط هست . تا 4 صبحنقل قول:
الانم که چند روزه تو روزم سرعت ندارم .
دیروز زنگ زدم گفتن غرب کشور تمام شرکت ها افت سرعت شدید داره تو روز سراسریه
دیوث به دریا دادور خیانت کردی؟(sm39)
از اون 19 تا کاربر مهمان خجالت بکش(sm1)
دریا که فرانسه ست . . . وقتی می رم امریکا میرم پیش لیلی . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سس عمّه یِ این شرکتایِ جا . . . (sm3)
خوشبحالت(sm50)
من که فقط به مونیکا بلوچی جانم کراش دارم و با بقیه حال نمی کنم(sm25)
ساسی اون 19 تا گلادیاتورن . . . دارن ثبت و ضبط می کنن برای شیشه نوشابه . . . (sm50)