اره منم یه شکی کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت ۷۲۰ اومده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اره منم یه شکی کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت ۷۲۰ اومده ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواست اوت بزنه اتفاقی رفت توی دروازه(sm2)
(sm172)
اره اول فک کردم زد بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید لولو رو دیدی ؟ یجوری وایساده بود فک کرده بود زد اوت (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنگ کرده بود(sm2)
یکی از اسرار مهم تاریخ(sm50)
.
.
حتما شنیدید که میگن:
خوش درخشید ولی دولت مستعجل بود
.
.
سر گذشت مردان بزرگی که سر سلسله بودند، چه سر سلسله پادشاهی و حکومتی و یا سر سلسله ثروت و تمکن در یک خانواده و فامیل
به دو دسته تقسیم میشه
.
.
گروه اول که شاید خوب بودن اما چون بی ریشه بودند آمدند برقی زدند و آخر ماجرایشان یا غم انگیز پایان یافت یا به نسل دوم و سوم نکشید و سلسله ایشان زود منقرض شد
.
.
و گروه دوم که در امر حکومت یا ثروت سر سلسله شدند و اعقاب آنها و سلسله آنها سالیان دراز بر مسند قدرت سیاسی و حکومت یا اقتصادی و ثروت تکیه زدند و از دنیا بهره بردند به این دلیل ماندگار شدند که ریشه داشتند
قضیه کاوه افاق با anathema مث قضیه همون سیروان با صدا خام انریکه ست دیگه نه ؟ (sm59)
(sm128)همشونو کشتن
نگفتی ، ۷۲۰ اومده کیفیتش ؟(sm173)نقل قول:
از 480 زودتر 720 میاد