(sm98)چرا البوم رو نمیزنن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)چرا البوم رو نمیزنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتم ماتم ماتم.. من چه ساده دل دادم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجنون از دست رفت... خیلی تلخ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفست نفسمو تنگ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالِ بدت حال منو بد میکنه(sm50)
گوش نکردم نگار رو هنوز (sm120) اون اوایل که اومده بود یه سری گفتن چرته و پسرفت کرده، گوش نکردم که شیرینی آلبومای قبلیش از بین نره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Garous Abdolmalekian - Raghse Dar Tariki - Pirahan
پیراهنت در باد تکان میخورَد
این تنها پرچمی ـست که دوستش دارم... (sm50)
تموم نمیشه غربتم ... (sm50)
احساس میکنم کسی که نیست کسی که هست را از پا در می آورد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نه رفتن مهم بود و نه ماندن
مهم من بودم که نبودم ... (sm50)
منو میکشی جای دوتامون ... (sm50)
... تو این زندگی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر طرف محاصره در هیچم... (sm27)
دیگه خستم از این شهر و از این دنیای وا مونده (sm50)
حالا تو سایه نشینی مثل مننقل قول:
خواب های ابری میبینی مثل من ... (sm50)
منو دادی تو دست خیابون ... (sm50)
تو توبه نامه را بنویس
امضا کردنش با من (sm50)
ویرونه شاه مقصود(sm50)
واقعا جز 3 کار برتر محسن هست(sm88)
چه آلبومیه مهسا وحدت (sm50)امروز اومد
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سر باز های کرمان (sm172)
آن که یک عمر به شوق تو در این کوچه نشست
حال وقتی به لب پنجره می آیی نیست ... (sm50)
مایه ی ننگ وبمسترهای ایرانی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین با ر دسته دار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم تموم میشه دوباره تقسیم میشیم... ولی این رسته ک^یری که من خوردم که دیگه عوض نمیشه میشه؟! افعانستان نزدیکه... گینه بی صاحاب (sm50)
اشترم چرا ویدیو نیکول رو نزدی
یا حضرت نولان (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پی همهپرسی، نخستوزیر بریتانیا استعفا داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
عمه من و توان
میخوای بکشم پایون یه دستم مارو بکن
چقد قیمت این مناسبه
هیچ سریالی به تو مانند نشد (sm50)
(sm70)
الی هاوس رو دیدی ؟؟؟ (sm50)کم حجمش اومده جدیدا (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)