من که از الان شروع کردم ..از قدیم گفتن کار امروز رو برای فردا نزارید(sm173)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که از الان شروع کردم ..از قدیم گفتن کار امروز رو برای فردا نزارید(sm173)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا منظورشون کارهایی نظیر دلخوشی یا آسمونی یا بی تابی یا خونه باشه که باید بهشون گفت اینا شاهکارن شاهکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سینا پارسیان رو تا دو هفته پیش نمیشناختم ..حالا شادمهر از کجا میشناختتش خدا میدونه .. فکر کنم 24 ساعته سرش تو اینستا و فیس بوکه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا شادمهر منم میشناسه فقط رو نمیکنه ، خدارو چه دیدین یهو دیدین خواست به منم میدون بده (sm128)(sm70).. منم میدون میخوام (sm178)
اونا که عالی اننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع بی رقیب بوده و داشته از اساتید بزرگ موسیقی مثل فرید زولاند و صادق نوجوکی و سیاوش قمیشی و .... تبعیت میکرده و راه اونارو میرفته تا اینکه با همراهی بهروز صفاریان سبک خودشو به وجود میاره همونی که شاید فقط ماها بفهمیم چیه که بهشم میگیم شادمهری ولی الان تو هنرمندای جدید کلی تازه استعدادهای عالی اومدن مثلا تو آهنگسازی علیرضاافکاری یا تو نوازنده ویالون احسان نی زن یا تو خوانندگی کلی مقلد و شادمهریسم داریم که دقیقا دارن ادای اونو در میارن و امکان داره ازش جلو بزنن.... الان کارش سخت تره و باید به جای اینکه فرمون رو بده دست یه تیم ناشی که از کوه پرتش کنن به جای اینکه مردش کنن بزنن و زردش کنن باید خودش فرمونو دست بگیره تا عقب نیفته و بعدها نره قاطی فراموش شده ها ..
با این جوی که اینجا حاکم شده اگه اهنگ شاهکار هم باشه قطعا بین شماها کسی راضی نخواهد شد یا لااقل روش نمیشه بگه!
شاهکار که هیچ تو بگو پدر شاهکار به ما چه ربطی داره؟ مگه ما طرفدار سینا پارسیان هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار اگر شاهکار باشه من یکی ابایی ندارم افرین میگم به تیم جوون و میشینم از موزیک لذت میبرم.
ولی پیشینه ی کاری تیمی که الان شادمهر باهاشون داره کار میکنه و این دمویی که پخش شد ازش شاهکار سخت درمیاد.
بالاخره 30 سال سنمونه با شادمهر و اهنگاش زندگی کردیم دهنشو باز کنه ثانیه اول موزیک پلی بشه مشخص میشه و میفهمیم کار شاهکار هست یا نه.
کسی طرفدار پارسیان نیست ولی با این حرفا قبل پخش اهنگ فقط شادمهر ضربه میبینه. بزار کار بیاد ضعیف بود همه باهم میفتیم به جونشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداراشکر اینجا همیشه ی بهونه ای واسه گیر دادن ب شادمهر هست...گیرتون آهنگسازی شادمهر بود تصویر و نقطه ضعف آ هنگسازیش خودش انجام داد ولی ی بهونه دیگه ازش گرفتید
اون کسایی که آهنگسازی امثال این ناشناخته ها برای شادمهر براشو کاملا عادیه و تازه میگن حمایت کنین
جزو کسایی هستن که بیشتر شادمهر رو پرت میکنن تو دره
من هیچوقت حمایت نکردم و نمیکنم چون خودم جزو کسایی هستم ک میخوام خود شادمهر واسه خودش بسازه...ولی وقتی شادمهر ب حرفای مثل من و شما توجه نداره و دوست داره با ی سری ناشناخته کار کنه نمیتونم خودم جر بدم ک چرا اینکار میکنه..تنها کاری ک میشه کرد احترام ب نظر شادمهر و صبر ک دوباره خودش واسه خودش بسازه..پس سعی میکنم الان فارغ از اسمها از آهنگ لذت ببرم پیشنهاد میکنم ک شماهم لذت ببرید چون روزی میرسه ک حسرت 1ثانیه از صدای شادمهر را خواهیم خوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جان نظرت محترمه ولی من الانم دیگه حسرت صدای شادمهر رو نمیخوررم من حسرت شامهری رو میخورم که یه پکیج بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگساز نوازنده تنظیم کننده خواننده حتی بازیگر نه این شادمهر مصرف کننده ی صرف که حتی ساز تو آهنگشم خودش نمیزنه
ترجیع بند که این باشه بقیش واویلاس
روزبه بمانی: بغض سی ساله....
قصههههههههه این بوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووود
قصههههههههه این بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووود
قصههههههههه این بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووود
(sm228)
شادمهر (sm127) تو به هر راهی بری من ادامه میدمت ...
دقیقانقل قول:
شادمهری که که آهنگ میداد شبیه اون آهنگ ده تا میزدن حتی آهنگ آینده رو
وقتی یکی مثل معین راهبر میگه این شادمهرو دوست نداره ببین چد نفر دیگه اینجور هستن از خود موزیسین ها
خدایی یه کاری مثل ترس یا رسیدی یا خیال یا امثالهم جوری متفاوت و قوی بودن که اصلا نتونستن حتی مقلدها نمونشو بسازننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کارهای شادمهر با رامین بی باک هیچ فرقی نداره
اینهمه انتقاد کردید و شادمهر راه خودش رو رفت
منتقدان محترم تبریک
فکر نکم دیگه بشه کاری کرد دو سال طول کشید اون گروه بره حالا این عجایب اومدن که از نظر ظاهر، شباهت زیادی به تتلو داره رخساره هاشوننقل قول:
باز اون گروه قبلی یه شخصیتی داشتن
مطمئن باش بهتر اوناییه که به هر راهی میرن و ادامه میدن تا هنر و شخصیت هنری هنرمندشون رو اینقد تنزل دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر اونقدر فهمیده ست که بد و خوبش رو بدونهنقل قول:
اما به قول شما از چاله افتاد تو چاه
حالا شما به همون گروه قبلی هم راضی شدین که همکاری کنه
با تجربه گران گفتن و کوهنورد گفتن و تصویرگران شادمهر به خودش نمیادو باز هم راه خودش رو میره
من حتی ذره ای دوست ندارم با کسانی مثل گروه قبلی باز کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط روزبه بمانی نیلوفر لاری پور و جواد شریفپور و علیرضا افکاری و بهروز صفاریان هنوز هستن که آرزوی همچین افرادی رو نداشته باشم
خب منظورم اینه ک چندوقت دیگه همین صداش راهم نداریم... ماهم از خدامونه ولی ب نظرت اگه میخواست ب حرف ما گوش کنه دوسال کافی نبود؟؟، وقتی الان خودش اینجوری دوست داره کاری از دست ما ساخته نیست پس سعی کن تو شرایط فعلی از صداش لذت ببرینقل قول:
منم مثل شما و خیلی های دیگه منتظرم خودش مثل قبل شاهکار بسازه اما نمیسازهنقل قول:
اسامی که نام بردید من و خیلی های دیگه هم آرزو دارن که دوباره شادمهر باهاشون همکاری کنه
اما شادمهر راه خودش رو میره و خواهد رفت
از این گروه هم جدا بشه باز با افراد دیگه ای همکاری میکنه که نام و نشونی ندارن
این اسمش راه نیست، بیراهه ست...
حالا هر چینقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که داره این راهو میره
میتونید جلوشو بگیرید
ما هم خوشحال میشیم و از این بابت هم پیشاپیش تشکر میکنیم
نمیتونیم جلوشو بگیریم ولی هورا هم نمیکشیم
فکر نمیکنم کسی اینجا هورا کشیده باشهنقل قول:
همه دوست دارن خودش کار بسازه
اما اگه این انتقادها کار ساز بود اون گروه رو رها نمیکرد و نمیرفت با این گروه که خیلی از اونا پایین ترن همکاری کنه
تا خودش نخواد همین راهو ادامه میده و میره
آفرین .اگه آهنگی رو دوست دارین باید تحت تاثیر حرف بقیه قرار نگیرید و بدون ترس نظرتونو بگین .. اونایی که تحت تاثیر جو قرار میگیرن بهشون میگن جوگیر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بهترین راه از نظر شما اینه که الکی تعریف کنیم؟ چشمنقل قول:
بزار آهنگ بیاد اینقدر الکی ازش تعریف میکنم و جوگیر میشم همه تون حالشو برید ..(sm59)(sm2)
خوب راهشو ادامه بده ولی دلیل نمیشه چون انتقاد کار ساز نیست بشینیم تشویقش کنیمنقل قول:
شما اول دقیق این کامنت من رو بخون و بعد دقیقا بگو کجا من نوشتم الکی تعریف کنید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذت بردن و نبردن آهنگ واسه خودت هست و بس
من گفتم شمایی که اینقدر انتقاد میکنید حالا به چه نتیجه ای رسیدید ؟
آیا شادمهر متوجه اشتباهاتش شد و به بیراهه نرفت ؟
من نگفتم انتقاد نکنیدنقل قول:
من گفتم انتقاد کردید به چی رسیدید ؟
اونهمه انتقادتون منتهی شد به همکاری با یه گروه ناشناخته
همین
در ضمن خود شما یه زمانی میگفتی الان نمیخواد خودش کار کنه و از همکاری با گروه قبلی حمایت میکردی
حالا چی شده نشنیده کار رو انتقاد میکنی ؟
یه جوری یه عده اینجا حرف میزنن که انگار تعیین و تکلیف برای شادمهر اینجا انجام میشه و حالا هر انتقادی بکنن اون باید بگه چشم و انجامش بده
شادمهر اگه به این حرفا توجه میکرد این کارا رو ارایه نمیداد
منتقدان در این راه موفق باشید
ان شا الله ما هم بزودی نتایج تلاشتون رو ببینیم و یه شاهکار از شادمهر بشنوییم
شادمهر خودت دوباره کار بساز (sm102)
این انتقاد هم از طرف من
حتما گوش میکنه
(sm17)
یعنی اگه انتقادها کارساز نیست ما نباید انتقاد کنیم ؟ این حرف شما دیکتاتوری ه محضه بعدش از دولت انتظار دموکراسی داریم .. ما حرفمون رو میزنیم میخواد کارساز باشه یا نباشه اش به ما ربطی ندارهنقل قول:
ما حق انتقاد داریم و اصلا با نتیجه اش کاری نداریم .. مثلا وقتی همه ملت دارن میگن گرونی شده و نتیجه ای نده، دیگه نباید بگیم گرونی شده و دهنارو زیپ بکیشم ؟ اصلا حقیقت باید گفته شه و نمیتونیم خودمونو گول بزنیم .. اینکه دلیل نمیشه چون انتقادها کارساز نیست پس ما هم باید مثل ترسوها و ریاکارها که هر بار نظرشون با نظر جمع عوض میشه و از خودشون فکر و اراده و تصمیم و نظری ندارن عقب نشینی کنیم و حق اظهار نظر نداشته باشم .. چه کارساز باشه چه نباشه ما اگه از هر آهنگی بدمون بیاد میگیم بد و اگه خوشمون بیاد تعریف میکنیم این ما بودیم که باعث شدیم شادمهر به جایگاه فعلیش برسه اگه آهنگاش رو منتشر نمیکرد کسی اونو نمیشناخت ما بزرگش کردیم و هنرمندا بدون حضور طرفدارا هیچی نیستن پس نمیتونیم ریاکارانه رفتار کنیم چون تا ماها هستیم اون هست و حتی اگه خوشش نیاد هم باید بگیم .. چون حقیقت همیشه تلخ بوده
از ماست که بر ماست
خوشبختانه ب نظر میرسه ارتباط شادمهر با فرشباف شکرآب شده..اگه توجه کنید اصلا تو پیجش ی دونه تبلیغ هم واسه کوه نکرده...این خودش ی قدم مثبته
دوست عزیز حق با شماست و شما درست میفرماییدنقل قول:
هر چقدر میخوایین انتقاد کنید
موفق باشید
چشم شما هم میتونی مثل کسی که هر چی تو ظرفش میزارن رو میخوره حتی اگه محتویاتش سم باشه، همه چی رو قبول کنی و حق اعتراض و انتقاد نداشته باشی چون کارساز نیست اصلا انتقاد جیزه و خیلی بده ..نقل قول:
ممنون اجازه دادین انتقاد کنیم (sm127)..سلامت باشین (sm10)