شاتل=قاطر(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاتل=قاطر(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکیرا را هم که بود دیوث . . . (sm59)
حتی قیافه هاشون رو هم می تونم تجسم کنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سهند چرا ساکته !؟ (sm132)
شاباش می خواد . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره در حد چیپس و پفک و خلاصه تنقلاته و گرنه غذای اصلی ی چی دگه هست(sm59)
شاباش = شاد باش . . . (sm148)
نقل قول:
کوفتت بشه ممه هاش . . . (sm81)
سهند هنوز داره طلوع پلی می کنه(sm2)نقل قول:
دیوث می گه قر دادن و رقصیدن نداره(sm39)
بیا من 1 عمام توی جیبم دارم بهت میدم . . . (sm2)
تو تلگ گفت رفتم بخوابمنقل قول:
فقط سیوکسی به رقصی . . . (sm50)
صبح میاد رشتی فحشِ مون میده . . . (sm2)
وقتی فحش میدی یه جورایی تحریک می شم . . . (sm59)
سالها این عکس روی صفحه دستکتاپم بود(sm74)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه چرا خودتو حروم می کنی این چووونی کیه اخه(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداکنه فحش رشتی بده تالشی بگه که من هیچی نمی فهمم(sm81)نقل قول:
زن رویِ دستش نمیاد . . . (sm50)
دیوث چه قدر عکس داری ازش !؟
فرصت کردی بزن آپ . . . (sm50)
با زنت حالی به کنیم . . . (sm2)
تا فندکو لب سیگار می گیری شعله جنگو می بینی . . . (sm50)
ی زمانی آرشیو عکساشو داشتم اما الان بهم خیانت کرد(sm50)
نقل قول:
چووونکش دفعه اخرت باشه(sm102)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بیا یه شب بریم شهر جلیل . . . شب تا مطلع فجر رو تویِ حالِ خیّام باشیم . . .
مطلع فجر که شد ، سه تایی کارو به حد به رسونیم . . . (sm50)
ساسی اگه خواستی تو هم بیا . . . (sm50)
مونیکا رو هم بیار . . . (sm50)
تو بیا بریم سمت سهند اینا خودمونو از ارتفاعات پرت کنیم پایین(sm50)
(sm50)
آخرین نخِ پاکتِ بهمن روشن . . . (sm50)
پایِ سیستم کمرم شکست . . . من رفتم ساسی . . . (sm27)
منم رفتم(sm27)
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقتم (sm2)(sm2)مسی هسی (sm2)
رفتم به 20 سال پیش که بعضی از فیلمای چورن فرانسوی دوبله بود (sm25)(sm2)
اون زمان در انفوان ورود به دوران جوانی و عصر جاهلیت اول بودم درک کنید دست خودمون نبود دیگه (sm2)
(sm50)
شب ، چرا می کشد مرا ،نقل قول:
تو نشسته ای کجای ماجرا
من چنان گریه می کنم
که خدا بغل کند مگر مرا ... (sm50)
(sm50)
(sm50)نقل قول:
به شدت پایه ام رو منم حساب کنید (sm50)