ولی یه مشکل هست ، تو حین ساختن کشتی باید کریستین استوارت هم بیاد و با تو رفیق شه بعد حامله شه بعد من بگم اگه بچه دختر شد میکشمش
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی یه مشکل هست ، تو حین ساختن کشتی باید کریستین استوارت هم بیاد و با تو رفیق شه بعد حامله شه بعد من بگم اگه بچه دختر شد میکشمش
جونه تو غير از مارگوت رابي اصلا راه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سيخ نميشه اصلا(sm2)
سناریوی رو به هم نزن ، وسط راه امیلی بلانت هم پیداش میشه بعد با هم Mff میزنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اميليو هستم ولي اگه به كريستين بي محلي كردم نگي چرا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اسمه این پل چیه همینی که عکسشو گذاشتی؟
تو نت زدم چرت و پرت تحویلم داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نیست هر چند خودم هم راضی نیستم کریستین پاش به کشتی باز بشه ، شخصا علاقه ی قلبیم حضور نیکول کیدمن یا امی آدامس تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميثم داداچ علف اگه داري يه ٢ گوني بذار كنار واسه تو كشتي ميخوايم(sm2)
راديکال تا دقايقى ديگر پخش رسمى خواهد شد....
حالا نميشه سناريو رو دستكاري كني lilith lust رو به عنوان سياهي لشكري و سوراخه يدكي وارد كشتي كنيم؟دعات ميكنم(sm2)نقل قول:
حتی تو را در پیش روی جوخه ی اعدام
جز صبحگاه خونی میدان کسی نشناخت ... (sm50)
29 بهمن ماه سالروز اعدام خسرو گلسرخی ... (sm172)