آقا یه سوال گام موسیقی بلوز چیه مثلا موسیقی ژاپن پنتاتونیکه من موسیقی بلوز گامشو میخوام کسی میدونه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا یه سوال گام موسیقی بلوز چیه مثلا موسیقی ژاپن پنتاتونیکه من موسیقی بلوز گامشو میخوام کسی میدونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقه 44: محمد قاضی(sm3) روی خروج اشتباه نشاط جو نتوانست دروازه خالی را باز کند.
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دهنوي: آخرين گلم با پيراهن پرسپوليس بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هافبک تيم فوتبال ذوب آهن گفت: آخرين باري که گل زده بودم، پارسال با پيراهن پرسپوليس در هفته سوم بود و حدوداً يکسال نتوانسته بودم گلي به ثمر برسانم.
دیشب میخواستم بخوابم ، یه چند تا بسم الله گفتم ، یه حمد و قل هو الله هم فوت کردم که یه وقت زلزله نیاد(sm2) بعد از چند سال گل زده ، یه دوربین هم نبوده بگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه بین دو نیمه مذاکره کله مرغی با ترکی و بازیکنای حریف مثمر ثمر بوده(sm2)
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (12 کاربران و 99 مهمان ها)(sm77)
امشب چقد خلوته ؟؟!!
نامردا اگه بازی رو دارن پخش میکنن ، بگین ما هم ببینیم (sm120) نکنه شبکه رشت داره بازی رو پخش میکنه(sm2)
(sm50)
استقلال 2 - 1 پارسه تهران
حرام است
حرام است
.
.
.
.
.
.
.
.