پول بهش برسه کیسه هم میکشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پول بهش برسه کیسه هم میکشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
بودم (sm120)نقل قول:
ولی رسما بعد از رفتن دایی و اومدن درخشان اینجا اعلام کناره گیری کردم و الان خیلی وقته اصلا اهمیتی نداره واسم فوتبال داخلی و حتی نتایجم دنبال نمیکنم (sm120)
پس تو هم از اونایی که وقتی تیمت میبره ، عاشق فوتبال داخلی میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه کلا فوتبال داخلی رُ گذاشتم کنار برای همیشه (sm120)نقل قول:
چه پرسپولیس قهرمان شه چه دربی چه غیره هیچ اهمیتی واسم نداره (sm120)
شاهین آهنگ خونده واسه اسید پاشی؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی به گوشت میرسید دارم چه رنجی میکشم(sm50)
حالا اگه خدای ناکرده لنگ دربی رو ببره ، همدیگه رو میبینیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسران برتر از گل رو هم ببين (sm54)
اسم سريالشم حالمو بد ميكنه (sm3)