(sm25) هیچی دیگه عصر درست کن میل کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25) هیچی دیگه عصر درست کن میل کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو باو دوستیم با هم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟ منظورش آش خور نبود که دو هفته دیکه می پیوندم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من؟آش درست کنم؟؟
یه آشکده هس میرم میخرم عصر(sm120)
دوری و دوستی همینه(sm2)نقل قول:
(sm2) خوب الان برو چ بهترنقل قول:
بیا یه آش ساده که همش توش علفه واسه خودت درست نمیکنینقل قول:
اونوقت شوهر هم میخوای
مرتیکه یه دختر بهت بگه اشخور دیگه وا ویلا البته از همین الان دستی بر سرت می کشم که زود تموم کنی البته تو اموزشی از بس نبود می کشی که می پوکی ولی چون اشخوری این چیزا حالیت نمیشه که وقتی اومدی یگان از بس نبود می کشی که کیونت پاره بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
من رفتم خدمت به حدی دهنمون سرویس میکردن که ساعت 9 شب همه مون از هوش میرفتیم از خستگی اصلا توان نداشتیم فقط تو فکر این بودیم که زود تموم بشه
ولی 20 ماه کم نیست عمر آدمی ست
مرتیکه؟نقل قول:
من 14 ماهی خدمت قبلی دارم ...اعزامی سال 90 هسم چی میگی عمو بپا برق نگیرتت(sm2)