دختر هم مث من و تو ی ادمه
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر هم مث من و تو ی ادمه
(sm27)
ببین عمو این چیزا سند نمیشه باید تا اخرش می رقتی و تموم میکردی حالا چه 14 ماه خدمت باشی یا 20 ماه خدمت مهم اینکه ول کردی و الان یه اشخوری مث اینکه از مرحله پرتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوهری که اقامت داشته باشه میخوام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فرقی میکنه یکی میشینه خونه اش میپزه یکی پول اش رو درمیاره میخره
به اندازه همه انسان ها راه رسیدن به آش هس(sm120)
همه راه ها به بیراهه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو با این حرفا گول نزن
باید یه شوهر خارجی گیربیاری
ایرانی ها کلا وقتی میرن اونور تنوع طلبی شون زیاد میشه
کجا خدمت کردی ارتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تو زندان خدمت کردم سرباز زندان بودم (یگان حفاظت)
اموزشی تخ... ترین دوره هستش خدایی
قزلحصار زندانی هایی که میخواستن اعدام کنن رو میبردم دم چوبه ی دارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستش زیاد مهم نیست بیشتر به بند سرکشی میکردم با یه درجه دار از همه زودتر بیدار میشدم از همه هم دیرتر میخوابیدم نامه ها رو تایپ میکردم و بقیه کارای کامپیوتری شون رو که میدادن به من
آموزشی کرمان
نیروی انتظامی خدمت کردینقل قول:
صدای بشکه ای که از زیر پای اعدامی رفت هنوز تو گوشمه(sm50)
ازین زاویه بهش نگاه نکرده بودم تا حالا(sm27)نقل قول:
منم سرباز ستادی بودم تایپ کارای کامپیوتری کلا خوردن و خوابیدن(sm59)ولی فعال بودم(sm50)