Sylvaine - Wistful
ته تهِ موسیقی که میگن اینه
نمایش نسخه قابل چاپ
Sylvaine - Wistful
ته تهِ موسیقی که میگن اینه
آره.چون تماس تصویریم داره.به درد دختر بازی هم میخوره.(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خام بودم و تو پرم کردی
با اینکه از تو خاطره ام خالی است
مردی که رو به روی تو میخواند
جز یک نوار پر شده چیزی نیست
(sm50)
من بیشتر مواقع با ایمو با دوست دخترهام حرف میزنم مخصوصا شبها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوسکش دیوث میام مکنمتا پولمو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فراهم شدن تسهیلات جدید برای تیم ملی توسط مهدی تاج ،
کارلوس کیروش امروز رسما اعلام کرد تا پایان مسابقات جام جهانی 2018 همراه با تیم ملی خواهد ماند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
** گفتن