(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
چطوری عزیزم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت ما مرغ شامیم حالا یا بزم عروسی یا مجلس سوگواری (sm74)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
08 - Devil Church ... (sm50)
میگفت فرقی نداریم فرق ما دوتا شبیه اسب کالسکه ست و گاری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخند میزد به آفت
پوزخند میزد به آفت چطوره آیا؟ (sm172)
ای چرک رو اسکناسا (sm81)
بااااااباااااا (sm74)
(sm54)
این چیه دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چس ..
امضات دیگه خیلی ضایع بود (sm2)
از جولو چشمام دور شو ..
تلگرام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشماتو رو هر چی دلت میخواست بستی (sm50)
هی آستین بردی به چشمای نجیبت
دستات خجالت میکشیدن توی جیبت
(sm50)
قلبتت شکست از بس که دستت بی نمک بود (sm50)
(sm81)
عجیبه ایتونز نیومد
05 - Mummy Dust ... (sm50)
پوستر شاه مقصود ایز کامینگ (sm50)
چه دردی میکشه عاشق فقط پاییز میدونه (sm50)
همتین میتونی یه کاری واسه من انجام بدی لطفا
دلگیر و خسته ام بی روح ساکتم
نبضم نمیزنه پلکم نمیپره
میدونم امشبم از خواب میپرم
از گریه تا سحر خوابم نمیبره
(sm50)
اون روبه روم داره پرواز میکنه
میبینمش هنوز از پشت پنجره
هی دست تکون میدم هی داد میزنم
اون سنگ دل ولی هم کوره هم کره
حتی اگه من از این عشق بگذرم
قلب شکسته م از حقش نمیگذره
دوران گیجی و سر گیجگیت گذشت
محکم بشین دلم این دور آخره ...
(sm50)
دلت که میلرزید من با چشام دیدم تو ذل تابستون چقدر زمستونه (sm50)
(sm1)
(sm81)
یه شب که سردم بود به مادرم گفتم
هوا که سرد میشه یاد تو می افتم
طفلی دلش لرزید
دلش دوباره شکست
تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست
(sm74)
مسافرا شعرن
تو برف و بارونی
قطـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــار قلب منه
چشم تو پنجره هاش
پنجره ها بستن مسافرا خستن
ببـــــــــــــــــــــــ ــــــــار تا دم صبح
به فکر هیچی نباش ... (sm50)
(sm88)
(sm120)کوچه بینام فیلمش باحال بود تریپ باران کوثری (sm2)
من دیروز دیدمش .. :l
آخر نفهمیدیم پسره مرد نمرد شی شی شد ..
(sm50)
اره خیلی عجیب بود دیدی صب زود زنگ میزنه بخاطر همین دختر کوچیکش گفت نشنیدم کسی زنگ بزنهنقل قول:
چکاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم دیوانه کردی مارو بتمرگ سر جات بتوچه
کاور آهنگ هفته ی دلتنگی رضا یزدانی هست - میتونی نوشته هاش رو برام پاک کنی فقط عکس یزدانی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه هی اخبار اینارو پوشش همه جانبه میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]