واسش کامنت گذاشته بودم دلمون لک زده واسه یه کار با اهنگ و تنظیم خودت
بی جنبه پاک میکنه همه کامنتا این شکلی رو (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسش کامنت گذاشته بودم دلمون لک زده واسه یه کار با اهنگ و تنظیم خودت
بی جنبه پاک میکنه همه کامنتا این شکلی رو (sm178)
واقعا من نمیدونم کی گفتم که من همه چی رو قبول کردم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چرا واسه خودت میبری و میدوزی
من خودمم بارها گفتم و میگم چرا خودش کار نمیسازه ؟
اونوقت شما اومدی به من میگی چرا مخالف انتقادهای دیگران هستم ؟
شما استاد خودت که اینهمه انتقاد کردی گفتم انتقاداتت به کجا رسید
همین
امیدوارم متوجه شده باشی دوست عزیز
متاسفم برای جو این تاپیک
من میگم اینهمه انتقاد کردین به کجا رسید تلاشتون
اونوقت دوست محترم اومدن میگن چرا انتقاد نکنیم
ممنون که بهمون اجازه دادین انتقاد کنیم
من چی کار به شما دارم
شما که از صبح تا شب دارین انتقاد میکنین
مگه منتظر اجازه من بودین ؟
فقط میگم کاش یه نتیجه ای هم این انتقاداتتون داشت
همین
خوش باشید با تاپیکتون و با انتقاداتتون
همینجا قبل از انتشار آهنگ اعلام موضع میکنم و میگم که :
من مخالف همکاری شادمهر با هیچ هنرمندی نیستم .. یادم نرفته آهنگهای پرپرواز و علامت سوال و آتیش بازی رو محمدرضاچراغعلی ساخته و تنظیم کرده یا آهنگ روح سبز رو بهروز صفاریان ساخته و تنظیم کرده و یا تو تنظیم بقیه آثار آلبوم مسافر نقش کلیدی داشته .. یا یادم نرفته تنظیم آهنگهای دلخوشی و ترس و طرفدار و حالم عوض میشه و معروف و .... رو یکی دیگه انجام داده ...یا ملودی آهنگ رابطه رو یکی دیگه ساخته و غیره ...... و با اینکه مخالف همکاری تیم قبلی با شادمهر بودم ولی هنوزم رو حرفم هستم که آهنگ تجربه کن یا تنهاییهام یا ..... جزو بهترین آهنگهای شادمهره و دوستشون دارم هنوزم سعید زمانی رو نابغه جدید موسیقی آکوستیک و زنده(ساز زنده) ایرانی میدونم و آینده بسیار روشنی براش میبینم و مطمئنم به مرور این موضوع برای خودتونم ثابت میشه
حرف کلی من یه چیز دیگه است ولی متاسفانه نمیتونم منظورمو برسونم پس بهتره سکوت کنم .. شاید من اشتباه میکنم و هر هنرمندی دوران اوج و فرود خودشو داره و یه روزی باید نزول کنه و این حرفا بی فایده است و به قول بعضیا دیگه نباید انتقاد کرد و این حرفا فقط خالی کردن احساساتمونه و نتیجه ای نداره و به قول روزبه آخرین سنگر سکوته ..
در ضمن پیشاپیش انتشار آهنگ کوه رو به همه طرفدارای شادمهر که فقط شادمهر رو به خاطر خوانندگیش دوست دارن تبریک میگم و امیدوارم دوستش داشته باشن (sm10)
و امیدوارم برخلاف نظر خودم و امثالهم آهنگش قشنگ باشه و خودمم خوشم بیاد و بیام و تعریف کنم ...
و اگه برخی از نظراتم باعث ناراحتتیتون شده و برای هر تعریف و تمجید الکی و بیخودی یه جوابی داشتم و باهاتون بحث کردم عذر میخوام ، دنیا دو روزه و این حرفا باعث اختلاف و کینه میشه
دیگه از این لحظه به بعد سکوت میکنم و خودتونو با خواننده مورد علاقه تون تنها میزارم .. ( تاکید میکنم خواننده نه هنرمند که بین این دوتا زمین تا هوا فرقه)
خوش باشین (sm127)(sm93)
شادمهر برای من یکی که یه اسطوره ست
من موسیقی رو با شادمهر شناختم
شادمهر هر طوری که باشه من به خودش و هنرش احترام میذارم
و اینکه بنده فقط یه سوال پرسیدم که اینهمه انتقاد چه نتیجه ای داد ؟
نمیدونم چرا بعضی از دوستان خودشون رو مخاطب خاص این سوال قرار دادند و بیانیه دادند و قصد رفتن از این تاپیک رو کردند
همینجا بگم که مخاطبم فرد خاصی نبود
بنده هم آهنگسازی و نوازندگی و خوانندگی شادمهر رو دوست دارم و خواهم داشت تا ابد
برای کسی هم نسخه نمی پیچم
امیدوارم شادمهر بازم همچون گذشته خودش فعالیت داشته باشه
شادمهر (sm127)
خیالت راحت چون این پروژه دست بهداد بوده پروژه های تیم قبلی تو راهن(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان من احساس میکردم شادمهر بعد از مدتی تنبلی دوباره برمیگرده و اشتباه میکردم شهامتشم دارم بگم اشتباه میکردم عبایی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما مشکلت چیه میگی چون انتقاد جواب نمیده کسای که ناراضی هستن انتقاد نکنن؟
من مشکلی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هر چی من کامنت میذارید در برابرش جبهه میگیرید و جوتب میدید
شما مختارید هر چقدر دوست دارید انتقاد کنید
ان شا الله جواب بده
ما هم خوشحال خواهیم شد
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم آرزومونه که به روزهای اوجش برگرده
حرفی نیست
دوستان ببخشید اگر که باعث ناراحتی شدم
منتظر شنیدن آهنگ جدید شادمهر هم میمونم
ان شا الله کار خوبی باشه
به امید شنیدن کارهای شاهکار و ماندگار خودش به زودیِ زود
(sm127)
خدایا بسه دیگه (sm2)
دوست عزیز شما جواب کامنتهای انتقادی رو ریپلی میکنی قطعا بچه که نیستیم میدونیم از این جا به هیچ جای نمیرسه نقدهای مانقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیتونیم لااقل بین خودمون تبادل نظر داشته باشیم؟
امیدوارم بچه ها کار رو دوست داشته باشن و روزی هم نوبت به هوادارای قدیمی برسه
هوادارای دیروز،منتقدای امروز
هوادارای امروز منتقدای فردا
آهنگای دیروز بهتر از آهنگای امروز
آهنگای امروز بهتر از فردا
شادمهر تو ایران بهتر از شادمهر خارج از ایران
تجربه کن بهتر از تصویر
تصویر بهتر از آلبوم بعدی
پارسال بهتر از امسال
پاییز بهتر از زمستون
زمان شاه بهتر از الان
اینا آشناس،همه به این درد مبتلا شدیم،کلا همیشه منتقد بی راه حلیم،یه چیزو اشتباه فهمیدیم،نق زدن هیچوقت با نقد یکی نیس،حرفای اینجا بیشتر شبیه به نق زدنه نه نقد،قبل شنیدن یه اثر انتقاد الکی،اگه به این حرفا بود هیچوقت شادمهر،شادمهر نمیشد چون همیشه ابی و داریوش بودن،ابی داریوش هم به وجود نمیومدن چون گنده ترا قبل از اونا بودن،،آهنگسازایی مثه پورناظری ها و افکاری ها نمیومدن چون حیدری ها و چشم اذر ها و نجوکی ها و شماعی زاده ها بودن،حیدری ها و شماعی زاده هام به وجود نمیومدن چون معروفی ها بودن.
شماها دنبال اسامی هستین نه کار،البته حق دارید چون از اسامیه که کارای خوب بر میاد ولی خب باید اجازه داد اسامی دیگه ای هم مطرح بشن و خودشونو نشون بدن،سعید زمانی ها از دل این فرصت دادنا ممکنه پیدا بشه و هومن نامداری ها...شادمهر به همه چیزای خوبی میخواسته رسیده،در بالاترین سطح ۲۰ سال باشی حرف کمی نیس با همه ی این انتقادایی که حتی ده سال پیش هم سر همون آهنگ رسیدی که الان میگیم شاهکاره ولی اون زمان که با سبب اومد بیرون کنار سبب اصلا شنیده نشد اما الان و امروز کار ده سال پیششو تایید میکنیم،پس از ما شاید یه قدم جلوتر باشه،شادمهر به همه چی رسیده پس حالا وقت اینه که به جوونا فرصت بده خودشونو نشون بدن چه خوب چه بد همونطور که مهستی فقید این فرصتو به شادمهر کمتر شناخته شده تو مارکت لس آنجلس اون زمان داد و شادمهرم از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد و یا فرصتی که داریوش به افکاری داد و اونم اثری فوقالعاده از خودش جا گذاشت،،شادمهر فک میکنم دیدش این باشه و دمشم گرم،،حالا شاید این اهنگ بد باشه که هنوز نشنیدمش شایدم خوب باشه که بازم تا الان نشنیدمش اما هدف دادن فرصت به این افراده که بتونه شاید استعدادی در بیاد واسه مارکت امروز واسه همین شاید با اونا که خیلی اسم دارن کار نمیکنه،،،پس بهش باید لااقل به این تصمیمش احترام گذاشت و از نظر خودمم تو آلبوم تجربه کن و تصویر نتیجه ی بدی نگرف و واقعا از ۱۷ اهنگ این دو آلبوم حداقل ۱۱ ترکش فوقالعاده بود و هنوزم که هنوزه منی که عاشق آهنگایی مثه تقدیرم،هنوز اونارو دارم گوش میدم البته نه همیشه هر از گاهی همونطور که تقدیر رو هم بعد یکسال هرروز گوشش نمیدادم و شاید ماهی یه بار گوشش دادم اینارو هم به همین شکل و واقعا کارای خوبی بودن و ضربه ای به شادمهر نزدن.
کلا مشکل مغزای بسته و دهنای بازه
به کسی بر نخوره،خودمو گفتم،،کم فکر میکنیم و زیاد حرف میزنیم.
ولی شادمهر تمام موفقیتاشو از همین تصمیای ریسکی ای که گرفته،داره.
(sm132)
این تاپیک نمونه کوچک شده ی جامعه ماست همش داریم ایراد میگیریم غافل از کمی تفکر و احترام و زود قضاوت نکردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو مطمعن هستم و شک ندارم همونطور که اهنگهای شادمهر چند سال از ما جلوتره طرز فکرشم جلوتره
تمام حرفای شما رو هم تایید میکنم.
اینجا تاپیک هواداران هست/ کسانی که نظر میذارن همه شادمهر رو دوست دارن
یکی نقد میکنه یکی تعریف.
الان هم دموی آهنگ پخش شده یکی خوشش اومده یکی نه. به نظرات احترام بذارید و عصبی نشید جو تاپیک دوستانه باشه.
چشمو بستید و از شادمهر یه اسطوره ساختید که به هر راهی بره ادامش میدید
در حالی که داره با امثال تتلو کار میکنه
با ادامایی که حتی اسم درست هم ندارن با شاعری که کارگردان شد
ادامه بدید...
آسمونی ... پلی ...
(sm144)
(sm2)
الان تا چند ساعت دیگه منتظر استاد باشیم (sm127)(sm88)
میاد ...
نیلوفر لاری پور کارش درسته...
شبیه پسرا میمونه من موندم پسره یا دختر اون یکی شاعر نیلوفر میگم (sm2)
یکم دیگــــــه مونده (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
چشم انتظاری ....(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)(sm142)
من بودم اون کوهی که
به چشمای تو کوچیکه(sm127)(sm127)(sm127)
نیومد؟
ساعت 9
(sm170)
افتضاح (sm170)(sm170)(sm170)(sm170)(sm170)(sm170)
شعر واقعا سطح پایینه فقط حیف این صدا و بس
(sm170)
اصلا نمیشه تا اخر گوش داد
قصه این بود (sm170)
اصلا نیازی به چند بار گوش دادن نیست.این چیه آخه.این چه شعریه؟خدایی داریم خودمون رو گول میزنیم که شادمهر ی روز برمیگرده دوباره به اوج.از تجربه کن تا این آهنگ با اختلاف این کار رو بدترین کار شادمهر میدونم.
من بودم اون کوهـــــــــــــی کــــــــــــــــــــــــ ــــ .... (sm50)
خوبه.شما هم دیگه پیاز داغشو زیاد کردین فقط بلدین انتقاد کنید.اصلا جز انتقاد کار دیگه ای دارین