(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)
فعلا یک بیت نوشتم رو بیت دو گیر کردم ! :نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم به دنیایی که مابین رویاهامه
برگشتنم دستم نیست کفشای رفتن پامه
کنستانتین جالبه ، 4 ماه پیش قسمت یکش لو رفته بود الان داره رسمی پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی تو مایه های همون کنستانتینی هستش که کیناهو بازی میکرد حالا گسترده تره
زرشک.گوشات مشکل داره.حاضرم شرط ببندم اسم 5تا از اهنگهای یگانه رو یاد نداری پسر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابت باید خیلی آروم باشه که بتونی شعر بگی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوو نیگا نکردم فقط تعریفشو شنیدم
فضولیه اما این قسمت : رویای برگشتن نیست ، باشه ملودی بهتر درمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمیاد ازش دان هم نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب ؟! بیخیال ..نقل قول:
اینجا جاش نیست !
همین رو هم که دارم مینویسم بخاطر این هستش که آهنگش رو دوست دارم وگرنه خیلی وقته انگیز نوشتن ندارم
کنستانتین رو ببین من تایید میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسورد یادم رفت
کلاس داره (sm2)نقل قول:
2-3 روز میشه دوباره سردرد شدید دارم ...احمد فکر کنم آخراشه دیگه باید راهی بشم (sm25)نقل قول:
فعلا تو کف forever ام