نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعووود ؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعووود ؟(sm77)
ای نخونی شادمهر ...
تحویل بگیرید اقایونی که از قبل میگین قضاوت نکنین
موزیک بگو سینا که خودش میخونه اومده واسه شادمهر (sm3)
بنظرم خوبه و از نصف آهنگ های آلبوم تصویر بهتره.
پیش داوری کار خوبی نیست آخه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)
کاش حداقل اون بیکلامه رو میداد، این چرت و پرتا رو میشست میبرد(sm25)
بگو واقعا کی بود (sm54)
شعر نگی
اسم شاعر کیه مخفف هستش واسه شادمهر خیلی بد شعر میگه (sm3)
چقد به برزویی گیر دادیم، این عاقبت ناشکریمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از شاهکار(sm25)
کسی که تخصصی در ترانه گفتن نداره بیشتر از این ازش انتظار نمیرفت.
شادمهر حیف حنجرت که رو این ترانه مزخرف گذاشتی.
قشنگه
ویدوش کجاس
کی بود واقعا کی بود
من بودم آی دیوونه حیف یادت نمیمونه(sm25)
(sm30)(sm30)
شرمنده حضار من وقتی آمپرم زیاد میره بالا خندم میاد
خیلی ها میان خیلی حرف میزنند بازززززززززززززز
اما ما باز با این آهنگ رفتیم تو خماری بیخیال دهن مردم
(sm10)
شادمهر لاتی خونده
سیگار روشن کنید
عالی بود. ممنون شادمهر (sm127)
ویدیو نداره (sm81)(sm59)
من فکر میکردم بدترین ترانه سرا با اختلاف مهرزاد امیرخانی باشه اما این روی دستش بلند شده
خیلی قشنگهههههههه(sm127)(sm118)(sm118)(sm11 8)
مـــــــــــن اداااامـــــــــــــــــه مـــــــــــی دمـــــــــــتـــــــــــ ــ (sm127)(sm127)
راستی ویدیوش چی شد؟
به نظرم از همه بدتر، تنظیمه
واقعا مزخرفه
شعر همه چیو داغون کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان سرایی بی وزن
از نظر من خوب بود و قابل قبول.. خداراشکر اول گوش دادم بعد اومدم اینجا نظرات اساتید را خوندم چون اگه اول اینجا میومدم آهنگ زهرم میشد...هرکی خوشش اومده بره لذت ببره هر کی هم خوشش نیومده گوش نکنه...این ی چیز طبیعیه ک همه نمیتونند از ی آهنگ لذت ببرند و نظرات متفاوته...
یادت رفته این آدم
یه روز دیوونت بود
شادمهر (sm127)
معلوم میشه دو روز دیگه چی میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به مارکت الان قابل قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ما عادت داشتیم همیشه بهترین رو بشنویم ازش
خسته نباشی داداش خیلی زحمت میکشی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شد مثل روزی که اهنگ اینده اومد
معلوم نیست شادمهر تو ذهنش چه هدفی داره
تو پیجش گالا و pmc رو تگ کرده ولی من ندیدم از ویدئو چیزی گفته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکوووبیــــــــــــــــــ ددد عشــــقمـــــــــــــــــ ـــــــــُ (sm142)
برید دعا کنید با این تیم البوم جمع نکنه
کاش ویدئوش هم امشب پخش میشد
حیف شد
شادمهر (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ویدیو امشب ساعت 9 نبود ؟
من بووودم اون کوهـــــــــی کــــه به چشمااایِ تووو کوووچـــــــیــــکـــــــ ــه (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
امیر جان تو بهترین آدمین سایت موزیکی هستی که تو این چند سال میشناسم .. همیشه اولین بار میزاری و همیشه با کیفیت ترین هارو میزاری(sm127)نقل قول:
فقط دیدم اینجایی گفتم یه تشکر زبونی ازت بکنم ..
دمش گرم. محشره
همه چی ساده ولی سرشار از احساس. شعرش سادست ولی لااقل موضوع داره. به من خیلی چسبید. تعصب رو بزارید کنار و لذت ببرید