نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا . . . (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا . . . (sm74)
البته دریا هم بعد از یه مدّت تکراری میشه . . . (sm81)
مثلِ کویر . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت زنو بی خیال(sm120)
عب نداره می شی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونا برزویی...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اندیشه سبز خزر (sm120)نقل قول:
(sm172)
خو دیوث خوابیده بودم دیگه...نقل قول:
الان دارم پستارو میخونم (sm51)
(sm35)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
چونی من تالشم زبونم تالشی تشریف داره.نقل قول:
کر به فن (sm2)
(sm173)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو اشته لولو بره (sm19)نقل قول:
من به ددپول امید دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا...نقل قول:
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قوت صابرجان
کدوم خدا دیوث . . . (sm2)
ولی مرسی . . . (sm50)
دیوث ی بار اومدم مث ادم باهات حرف بزنما(sm39)
(sm2)
(sm120)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم
کوه بودم ، کودکم را رود رود از دست دادم
گریه کردم ، چشم هایم را چه زود از دست دادم..
کوه ، سرتاسر شکوه ، اما شکوهی را که دیدی
تا بهار از شانه هایم پر گشود ، از دست دادم..
گرچه خالی ، سبزهزارانی که دیری بافتم را
_قالی ام را_ تار تار و پود پود از دست دادم
آن بهارانی که روزی وسعتش را بسط دادم
باری از گفتن چه سود؟ آری ، چه سود؟ از دست دادم
عشق آن چیزی که بیش از پیش در من بود را هم
آخر از دست شمایانِ حسود از دست دادم
آری از دست شما نامردمردم! آه او را
_گرچه هم از ابتدا با من نبود.._ از دست دادم ... (sm50)
محمدحسین نجفی ...
کار آنجیلینا جولی هم مقوایی بیش نبود ...
ویلایی هارو دیدم
و به این اصل ایمان آوردم که هر چی تو ایران نظرات بیشتری به طرف یه فیلم بره ، صد در صد اون فیلم هیچ ارزشی نداره
فیلم آرنولد ارزش یه بار دیدن رو داره ...
(sm50)نقل قول:
مخلصم صابر ... (sm127) حال و احوال خوبه ؟ (sm19)
خداوند من چشمان توست ... (sm50)
ایمان من در حلقه ی ،
هندسه ی اندام توست ... (sm172)
نیکول ، نیکول ، نیکول ... (sm172)
باز تو اون حداقل رایان رینولد هست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
هجرتت ،
مرده بر شانه بردن است ... (sm27)
خیلی مسخره ست واقعا همه چی شده بچه بازی !
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]