من برم شام بخورم 10 مین دیگه میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم شام بخورم 10 مین دیگه میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فکری به حال محسن کنیم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر قلیون بزار واسه بچه ها سرگرم باشن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بتونی شعر روش سوار کنی چیز خوبی میشه (sm132)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خوابو ببین
دنیاتو آب برده
(sm50)
آخریو که می گه (sm88)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر قدر دوري ميكنم نزديكتر ميشي به من
پس كي خلاصم ميكني از حس اين تنها شدن(sm172)
بعد این همه گوش دادن به پارو هنوز هم بنظرم بهترین آهنگ محسن " تو که نیستی "
(sm2)نقل قول:
شاید خودش نیست(sm120)نقل قول: