غلط میکنه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه از خداشم باشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
غلط میکنه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه از خداشم باشه(sm2)
ما از این شانسا نداریم فردا میره شکایت میکنه دردسر میشه.
عاشقتم که عین زبل خانی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه میخوای همین چاوشیو بزن.به اسم:نقل قول:
چاوشی نیوز(شعبه بزقوش)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
همه سر درسن تو بیکار میچرخی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما درسامونو خوندیم دیگه نوبت جووناس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من چاوشی نیوز رو دوست دارم من رضا رو دوست دارم
بریم سراغ فوق(sm120)نقل قول:
خدای علم و تحصیل هم باشید باز باید برید خونه شوهر واسه شوهر و مادرشوهر و خواهرشوهر قرمه سبزی درست کنید (برگفته از کتاب ذهن مریض من )