روزانه میرم غیر اون پول نمیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روزانه میرم غیر اون پول نمیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرز تفکر اراکیا که اینجوری نبود خودتو اصلاح کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نزن هویتتو واسه اونا که نمیدونن رو میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بخدا منکه شهید بهشتی صندلی اول ماله خودمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طرز فکر من نیست (راوی میگه ) (sm9)نقل قول:
من که خودم اعلام رسمی کردم اصلا باهاش مشکلی ندارم اینجا همه میدونن من چه جانوری هستم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنی تو دهن راوی یا بزنم(sm120)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا این مذخرفاتی که گفتم ارزش تشکر داشت
بزن راحت باش من بزنم ناخن هام میشکنه (sm120)نقل قول:
ناخن بلند میشه دوباره النگوات نشکنه(sm120)نقل قول:
اصولا النگو رو میندازن دست چپنقل قول:
با دست راست هم میزنن تو گوش طرف