(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون لاشی هرکاری بر میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا که لیاقت عشقُ نداشتن (sm50)
کم تحمل (sm1)(sm88)
ای رود مهربون
از روز وصلمون
چیزی بگو به من
(sm50)
بخدا کافر اگر بود به رحم امده بود اونجوری که من محسنو مالیدم (sm81)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که دل ه سادِ عو تنهاتوه به صلابِ کشید (sm50)
من صبوریو بیشتر از همه دوست دارم یه نی معروفی داره قدیم چاوشی آهنگای این مدلی زیاد داشت بعد نمیدونم چی شد
پرم از وحشت تنهایی اما دارم تسلیم این تقدیر میشم(sm50)
نکش دودش میمونه رو لباست سیفیدم هست زود نشون میده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]