دست راست و.چپ نداره که مهم.زدنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دست راست و.چپ نداره که مهم.زدنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن راحت شینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا شما با تار ، تار ابروهات بزن سر راوی رو بشکن
ریشارو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی مزخرفم ولی دلم صاف من هرجا رفتم به اسمم خندیدن ولی نمیدونن اصلیت من بزقوش من اونجا دنیا اومدم خیلی خوشحال میشم میخندید ولی مسخره نکنید
- آدم فقط توو بغل مادرش، تنها نیست !...(sm50)
خواب سفید- حمبد جبلی
عشقمهههههه(sm127)بخصوص زانیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خانومای دور زمین میرقصن(sm59)
خیلی بی انگیزه بازی میکنن
چقد ضعیف بازی میکنن (sm102)
ریش داعشی (sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]