از مسی 6 سال بچه ترم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از مسی 6 سال بچه ترم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوست نداری موهاتو کوتاه کنی میتونی از روغن زیتون استفاده کنی . قبل از اینکه بری حموم موهاتو چرب کن باهاش بعد یکی دو ساعت برو بشور . هر دفعه استفاده کنی از روغن زیتون هم موهات صاف و بدون فر میشه هم فرش زبریش میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ، فور یو (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم سن و سال تو بودم چه کارها که نمیکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بین میبره کامل ؟ بعد اون قسمت چیه ؟ نشد بخونم (sm120)
من موهام رو چیکار کنم که خشکه خشکه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی :سگو بسته به ماشین داره میبره جنازشو
حامد : در مورد موسیقی پاپ بعد انقلاب جفتش هس فک کن محسن نباشه
یه جور میگه انگار 60 سالشه (sm120)نقل قول:
چند سال از رونالدو بزرگتری مگه ؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینال یا پنالدو ؟(sm120)نقل قول:
اثرات شامپو دوران ِ خدمته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالدو منظورم بود اما تو با هر کدوم راحتی پاسخ بده(sm120)نقل قول:
پنالدو 31 سالشه ؟؟(sm120)نقل قول:
من 32 سال(sm120)
اره به خاطر نجس بودنش اینطوری تونسته جنازه سگ رو جا به جا کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم چه فحش های نثار اون بدبخت کردن
ببخشید بد تایپیدم . یعنی فرش میره . از روغن نارگیل . فندق و اینا هم میتونی استفاده کنینقل قول:
موخوره هم افتاده نوکش ؟
كلا نوروز جالبي در پيشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معين هم يه ترك شاخ داره ميخواد سورپراز كنه (sm50)
Shit
30 داره فکر کنمنقل قول:
این دهه که تازه شروع زندگیه بابا (sm120) معمولا مردا به اوج جذابیت میرسن تو این سن (sm120)
قضیه کاغذ کاهی چیه الی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) گذاشت تو کاست ؟
(sm50)
زارت به ما شامپو نمیدان که بخوام موهام رو با اون بشورم تازه اگر هم میدان که پرتش میکردم به سطل زبالهنقل قول:
نمیدونم چرا موهای من خشکه
نگو نه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اصن مو داری کچل (sm70)نقل قول:
جلیلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد حنیفی کاراش جالب نیست (sm25) حالا باید منتظر موند و دید و شنید
بهترین موزیکی تو عید اومد و حالمو خوب کردن ..
اون سالی که شادمهر سه ترک بیا و سفر و یکی دیگه بود چی بود ریلیز کرد ..
(sm50)
ریده شد بهم اساسینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مرسی (sm10)نقل قول:
نه موخوره نداره ... فقط موجش باقی مونده (sm172) خیلی ضرر داره یا میره بعد یه مدت ؟ (sm172)
(sm70)نقل قول:
چجورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد رسول ؟ (sm54)نقل قول:
موهای من رو اون دیوث تو سلمونی همشو تراشید .. (sm74)
(sm70)ارثیه دیگهنقل قول:
منم چند ساله ریزش پیدا کرده به هر صورتی که هست نگه داشتم (sm120) باید برم بکارم (sm2)
11 هزارتومن پولم ازم گرفت ..
خیلی شیک و مجلسی گفت بفرمایید بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نــــه !!!نقل قول:
عکشو بزار ببینیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm10)نقل قول:
از من میشنوین از این روغن موغنا نزنین ..
من خودم هر روز یه معجون پعجون میزدم موهام ریده شد بش ..
کم پشت شده ..