صابر نیست تاپیک تو کماس (sm50)
ـــــــــ
ب یادتیم رِفیق (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر نیست تاپیک تو کماس (sm50)
ـــــــــ
ب یادتیم رِفیق (sm127)
خواستم عاشقت کنم گفتی محاله (sm50)
طرف رفته با عیالش شام بخوره ... یه پورشه ترکونده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا صندلیهای ماشین برای نشستن طراحی شده. بجز راننده بقیه ماشین باید جوری باشه که مسافرا دراز بکشن.
تصور کنید کنار دونفر دیگه توی ماشین دراز کشیدید و به سقف ماشین نگاه میکنید. میبینید چه زیباس اینجوری
حالا شما درنظر بگیر در فصول سرد سال پتو هم توی تاکسی موجود باشه. ساعت هفت صب سوار تاکسی بشی دراز بکشی زیر پتو تا مقصد.
شما بفرما کی میدونه که تقدیر تو فرداش چی نوشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بی معرفتا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنم به تخته، هم من هم تو، حالا حالا ها زنده ایم. (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل تا 100 وقت داریم. (sm50)
عجب!! (sm120) مگه واقعا صابر رفت شمال؟! (sm120) من فک کردم شوخی میکنه میخوام برم شمال! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم همیشه به گردش و شادی باشه! (sm19)
درد زانو (sm81)
نه دادا شمال کجا بود؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا باور کردی؟؟؟
رفته مکه....
همین دیروز بلیطش رو گرفته بود(sm2)
ای آدم زرنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قرار نبود باهاش بری
تنها فرستادیش
رفیق نارفیق
دیدم قضیه مشکوکه نگو رفته حاجی شه! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت باشه حسین و احسان هم تو نوبت بزار، بعدِ برگشتِ صابر راهیشون کن برن.(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خیلی ناراحتی بفرستمت پیشش
والا
هنوزم دیر نیس
تو به من نگاه نکن
پاشو جمع کن صب پیششی(sm30)
اون که به چشم ولی بریم سراغ خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خجالت نمیکشی؟؟؟
با این سنت هنو حاجی نشدی؟؟؟
پاشو جمع کن تو رو هم صب بفرستم(sm2)
والا من هنوز سنی ندارم. زوده واسم حاجی شم.(sm120) بزار یه چن سال دیگه بگذره، خطر که رفع شد میرم. (sm70)نقل قول:
البته دمت گرم، خیـــــــلی آقایــــــی که پیشنهاد دادی. (sm10)(sm2)
اقایی از خودته حاجی جوننقل قول:
ولی در کل سنت الان رو بورسه
پاشو فردا برو
نگی بهت نگفتما(sm59)
(sm171)(sm2)نقل قول:
نوموخام. (sm155)(sm2)
(sm19)حسین هم چن شبه نیست! (sm50)
(sm27)
آخرش فرستادیش (sm77)نقل قول:
البته باید می فرستادیش بره ! داشت منجرف می شد(sm70)
این صابر هم که می بینی رفته من بلیط تم را بهش رایگان ادم بره که بهش خوش بگذره ، اونم با سر رفت !نقل قول:
حالا بهونه میاره من رفتم شمال ! رفته حج می فهمی حج (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی معرفت نیستم درگیرم خدا شاهده (sm10)
برات تعریف میکنم اومدی خبر بده توی پروفایلم(sm172)
واس ما تعریف نمیکنی؟؟؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تو روح اون معلمی که موقع روخونی میدید من دارم با بغل دستیم حرف میزنما،یههویی میگفت:
.
.
.
ادامه شو تو بخون :|
ما نیز...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه کـ*ـسدست چطوری زده کیمن رو به این روز انداخته؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اونم جا انداختی
تاریخچه ی ژنتیکی ما بیانگر چیز دیگریست...نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید هنوز مهمون میاد واسشون...نقل قول:
اومدم... خبر دادم!نقل قول:
آمدم نبودی... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm132)
میگم ماهایی که شبا بیداریم و صبح ساعت 7 باید بلند بشیم ، ساعتمون روی چی تنظیم شده ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی یه قبرستونی تنظیم شده دیگه حالا چه فرقی میکنه (sm27)نقل قول: