(sm2)گل بود به سبزه نیز نموده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)گل بود به سبزه نیز نموده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذاب ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقوبت الهیه (sm178)
ناراحت نشو.من از صحبت کردن با آدما میفهمم طرف چکارس...اینو شک ندارم تو تتلو میگوشی حالا میخوای تکذیب کن مختاری.اما من کمامان به ضرس قاتع میگم شما میگوشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا آریان طرفدار نمیخواد من بیام ؟!نقل قول:
به شعورم توهین شده میخوام بیام مثل تو بشم (sm178)
آلبوم بهتر تاریخ یعنی چی (sm148)
از ما بکش بیرون این پسره اریان گوش میده برو کمکش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جون بيا برو دنبال شر نگرد نظرتو راجع به آلبوم گفتي تموم ، دنبال چي هستي؟ (sm10)
برعکس چاوشی.چرا دیگه آآهنگ واسه تو ماشین نمیخونه مثل بازار خرمشهر چرا شاد دیگه نمیخونه.با کی میشینه که اینقدر بد سلیقه اننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تاریخ همچی آلبومی به خودش ندیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]