خاطره خود کلانتر جان است
بر سرت بشکند هوار شود
مثل زندان ژان والژان است(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خاطره خود کلانتر جان است
بر سرت بشکند هوار شود
مثل زندان ژان والژان است(sm50)
درود بر تو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر ما هميشه خوب و بد و درست از هم تشخیص نميدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب و بد اموریست نسبی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفر و صدی وجود نداره در دنیا...
راه خوب اون راهی که تو انتخاب میکنی نه راهی که واست تعیین شده!
"پای بگذار به اون راهی که فکر کنی بهتری....که فقط فکر کنی بهتری "(sm10)
صحيحنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهمو خودم انتخاب کردم درسته که مسلمون زاده ام اما اگه نبودم بازم خودم اين دين و انتخاب ميکردم دينی که هرجا به شک ميفتی واسات جوابی داره،جوابی که قانع کننده س نه صرفا توجيه کننده (sm10)
تو کتاب اندیشه نوشته بود فرق انسان و حیوان قدرت تفکر و انتخابنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خودت قدرت تفکر و تصمیم گیری نداشته باشی هیچ فرقی با حیوان نداری(sm174)
دین یه راهنماس خودت تصمیم می گیری استفاده کنی یا نه مثل حجاب و غیره (sm174)
متاسفانه تو ایران خوب و بد مردم رو دولت تعیین میکنه که عین برده داری یه(sm174)
سشُوار.......سشُوار....سشُوار(sm 50)
نقل قول:
خب من دينمو انتخاب کردم و در ضمن دين قدرت تفکر و از انسان نمی گيره
و اين آخری آخه دولت چه ربطی به دين داره؟!
(sm10)
اين عکسِ محسنِ؟چرا اين طوريه؟چشماش... ؟؟!!
(sm174)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستگی..نقل قول:
تو با دلتنگیای من
تو با این جاده همدستی
تظاهر کن ازم دوری
تظاهر می کنم هستی ...
(sm50)
موفق باشی(sm174)نقل قول:
منم منظورم این نبود
آخرییم کلی گفتم
پس یِ بيست و چهار ساعت بيداری کشيدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اينطوری عکس نمی گرفت
دولت داره استفاده ابزاری از دين ميکنه که در آخر همش به پای دين تموم ميشهنقل قول:
هم چنين (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو دنیا هم بدجوری شده
بی تو زندگی خیلی بیخوده(sm50)
(sm127)
(sm50)
بس که حسمُ کشتمُ نشد
بس که هیچ کسی مثل تو نشد
تو توهم بوسه هات گمم
من روانی چشمای توام
دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی
اما نمیدونی هر لحظه این جایی (sm127)
.
.
.
اگر جهان دو كوچه ي موازي است
-دو كوچه از دو پيك چشم مي فروش-
به كوچه مي زنم شبانه هاي مست
سياه مست بايد از جهان گذشت
.
.
.
و عشق، ساعت قديمي تو بود
و ساعت تو صبح را نشان نداد
و زنگ بارها و بارها نواخت
و بارها و بارها زمان گذشت...
(sm27)
صبح زیباتون بخیر (sm10)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
Mahmood Schricker
Maku
2014
کانتری خوبیست
Blake Shelton - Bringing Back The Sunshine* 2014.album
Released - September 30, 2014
Genre - Country, Pop
Quality - MP3, 320 Kbps CBR
MP3 | 104 MB
uploadbaz
uploadboy
(sm50)
خسته است می فهمی خسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نشد از آلبوم ؟
ممر خررررررررررررررررررررر(sm127 )
مهر بدترین زمان برای پخش آلبومه
(sm10)
یکیشون خیلی خوبه همگی بگید ماشالا (sm174)
خسته نباشین عزیزان...
حجت اشرف زاده تو کدوم کار اوا زده..
ایا در وصیت اذان رو خونده ؟؟!!!
قرار بود خبری بشه واسه این هفته تا حالا شده بود.شایدم یهو شبش اعلام کرد(sm74)
بعد از محرم و صفر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عر عر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]