شما تونستی ارتباط برقرار کنی باهاش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما تونستی ارتباط برقرار کنی باهاش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون مشخصه از این جوونای دوزاری هیچی در نمیاد! لازم به پخش شدن نبودنقل قول:
فربد،حسین،پیمان و...، ترور اعضای گروه مخصوصا ترانه سرا(ک.... شعر سرا بهتره بگیم) دست خودتون رو میبوسه(sm70) کم کاری نکنید(sm176)
مقصر، ترانه سرا نیست...
مقصر اصلی شادمهره...
نیما من با بیت اول براش کامنت گذاشتم(sm14)
انتخاب های شادمهر خوب نیست... خودش عقل و فهم داره.
حالا هرکی هم پیشنهاد همکاری داد، مگه شادمهر باید با آغوش باز بپذیره؟!
هم تقصیر خودش هم اینا که به هر راهی میرن و ادامه میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدایِ شااادمهر آره (sm127)
در عین سادگی واقعا کارش عالیه شادمهر کارش درسته اینقدر ازش انتقاد نکنید گیتار این آهنگ هم عالیه هم صدای پخته شادمهر دیگه یه آهنگ باید چی داشته باشه آرام و سنگین و با وقار چند بار باید این آهنگو گوش داد تا به حرف من برسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
برادرا خواهرا
قصه این بود
این بود زندگی
(sm50)
اون نوازندهه اسمش سادمهره ؟ :| (sm77)
ای داد (sm50)
چ میشود گف (sm50)
نقل قول:
(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)( sm172)
ولی چ صداایـــــــــــــــــی دااری (sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(s m86)(sm86)(sm86)
ادامه میدن، چون پول داره براشون... اونم زیاد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بسه...نقل قول:
نقل قول:
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
صداش تکه تک.نقل قول:
قدر نمیدونه که...
نقل قول:
آره (sm81)
انگار دلش نمیاد ب مردم بگه نه
باشه با توام کار می کنم گناه داری (sm59)(sm50)
مثبت ترین اتفاق تو این اهنگ صدای قدرتمند شادمهره فقط حیف که ترانه ضعیفه و اهنگسازی ضعیف
با این صدا کل ترانه رو کشیده بالا
صدای شادمهر تو این اهنگ خیلی بهتر از البوم تجربه کن و تصویر هستش
عجب صدای نابی
قعلا فقط از صداش لذت میبرم
مثبت ترین اتفاق تو این اهنگ صدای قدرتمند شادمهره فقط حیف که ترانه ضعیفه و اهنگسازی ضعیف
با این صدا کل ترانه رو کشیده بالا
صدای شادمهر تو این اهنگ خیلی بهتر از البوم تجربه کن و تصویر هستش
عجب صدای نابی
قعلا فقط از صداش لذت میبرم
تو یکی از مصاحبه هاش قبلا ها می گفت صدام خوب نیس (sm30)
(sm2) چقدر مهربونه ولی به قیمت زیر سوال بردن کارنامه ی هنریش.نقل قول:
نقل قول:
(sm30)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
جالبه...نقل قول:
نقل قول:
همین جوری فک می کنه لابد با عالم و آدم کار می کنه دیگه (sm81)
خوب همین آقا گفته من کارم آهنگسازیه و دوسش دارم.نقل قول:
ولی کو الان آهنگسازی؟! الان که رفته فقط سراغ خوندن (sm98)
همین دهاتی و پاییز و آسنونی، پر پرواز، تصویر، نقطه ضعف و ... رو گوش کنیم، بهتره والا...
بازم سلیقه ها متفاوته...
امیدوارم دوستان دیگه، به دلشون نشسته باشه (sm10)
دوستان کسی آلبوم فریبا شادمهر با کیفیت اورجینال داره؟یه آهنگ بنام زندگی داره استثناییه
متاسفانه این آلبوم اورجینال نداره ولی بهترین کیفیتش رو قبلا این سایت گذاشته بود ولی الان دیدم مثل اینکه دیگه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132) قصه این بود
از اون آلبومهایی که اورجینال نداره آلبوم فال قهوه شادمهر هم خیلی قشنگه ای کاش اینگونه آلبومهاش اورجینال داشتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومی به نام فال قهوه وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک فال قهوه هم جز البوم خیالی نیست هست که کیفیت اورجینالش تو همین سایته
قشنگ بود
شما هیچ خواننده ای را پیدا نمیکنید ک وقتی آهنگ میده همه راضی باشند شادمهر هم از این قاعده مستثنی نیست چون نظرات و سلیقه ها متفاوته... شادمهر وقتی آهنگایی مثل تقدیر و سبب را هم ک داد بیرون بازم بودند عده ای و انتقاد میکردند ک اینا چیه شادمهر میخونه و شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست و... الانم آهنگ جدید اومده خیلیا خوششان اومده خیلیا هم نیومده...پس ب نظرات و عقاید هم احترام بذارید. . از نظر من هم آهنگ خوب بود و ب دلم نشست فقط نقطه ضعفش این بود ک ترانش زیاد جالب نبود وگرنه بقیه چیزهاش خوب بود..صدای شادمهر هم ک هیچ حرفی باقی نمیذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کمال ناباوری آهنگو دوست داشتم (sm25) با این که با شادمهر واقعی خیلی فاصله داره ولی از کل آهنگای آلبوم تصویر بیشتر به دلم نشست
به نظرم ترانه اش اونقدرا هم بد نیست که بعضیا میگن من خیلی راحت تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
بیشتر از همه با تنظیمش مشکل دارم تنظیم اصلا خوب نبود (sm172)
چرا ناباوری؟؟؟ مگه هرکی از این آهنگ خوشش اومده چیزی از موسیقی حالیش نیست؟؟؟ اتفاقا بازخورد آهنگ خیلی خوب بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]