(sm1)کاش پردازنده مدل پایین تری میگرفتم ارزونتر بود الکی پول دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm1)کاش پردازنده مدل پایین تری میگرفتم ارزونتر بود الکی پول دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افراد موفق کارهایی را انجام میدهند که افراد ناموفق تمایلی به انجام آنها ندارند.
برندگان در زندگی تسلیم نمیشوند.
برندگان هنگام سختی ها باز نمی ایستند.
برندگان،هرگز اجازه نمیدهند کسی رویای آن ها را بدزدد!
همی که از انجمن نو عروس به جملات بزرگان رو اوردی خیلی خوبه
ببین من خودم 60 گیگ دارم ssd با sata2 هم وصلش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت رو خیلی میبره بالا ویندوز تو 12 ثانیه برا من بالا میاد
وقتی هم بالا میاد همه چیز بالا اومده اماده به کاره
ولی من یه مشکلی که دارم همین فضاشه
چون 60 گیگ حدود 52 گیگش فقط در دسترسه 22 گیگ اینا هم فقط خود ویندوز جا میگیره
اگه میخوای بگیری 128 به بالا بگیر
واسه شما میزارم که استفاده کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اگه خواستی بخری corsair حتما بگیر از همشون بهتره من میخوام پول بیاد دستم یه 128 بگیرم
128 هم فک نمیکنم زیاد تفاوتی داشته باشه به صرفه تره
کینگستون میگیرم قیمتش مناسب تره 165نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملیح جونم خوبه ؟؟ (sm10)
ssdکه به ساتا 2 نمیخوره ! به ساتا 3 با سرعت 6 گیگ میخوره فقط تا جایی که من میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم اینجور من شنیدم هارد ssd تلف نمیشه میگی 52 گیگ
بعدشم من نرم افزار کم نصب میکنم سبکم هست کلی هم زیاد میارم
اشتباه نکن ssd خیلی حساسه الان به خاطر چندهزار تومن نرو اونو بخر همون کرسیر تو رده حرفه ای قرار گرفته اگه با ضمانت اصلی گیر بیاری 3 سال گارانتی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم ازش شاهکار بوده همیشه سعیکن از قطعات سیستم هر چی گرفتی از بهترین نوع باشه
پردازنده م به درد میخوره اگه پایین تر میگرفتی بعدا نمیکشید برات پشیمون میشدی ولی پردازنده ت هر چقدر بالا باشه بهتره کم نمیاری خیالت راحت تره