واکنش بقیه قبایل به فتح وینترفل و جان اسنو هم میتونه جالب باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
واکنش بقیه قبایل به فتح وینترفل و جان اسنو هم میتونه جالب باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز گمان مبـر
كه دلم را شكسته ای
با هر قدم
كه دور شدی
استخوان شكست ... (sm50)
03 - Xidire Min ... (sm50)
من جز 2تا یا نهایت 3تاش.. بقیشو با 3.4 بار گوش دادن فرستادم ارشیو.. خیلی زرت و پرت کرده دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی شلوغش کرده بود.. (نظر شخصی)(sm98)
negarkhaneh.ir/~seyed13/PicDetail-440024
کاشکی این پوستر آلبوم بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خیلی خوبیه من امروز گوش دادم لذت بردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متصلست او (sm118)
امشب برین با خدا راز و نیاز کنید عبادت کنید قرآن بگیرین روی سر (sm50)
شب ضربت خوردن امام علی (sm50)
جان من است او هی مزنیدش
آن من است او هی مبریدش
آب من است او نان من است او
مثل ندارد باغ امیدش
(sm171)
(sm50)
(sm50)
شرمساری (sm50)
تریاق (sm50)
(sm98)
می خواستم کمی
فقط کمی
دوستت داشته باشم
از دستم در رفت
عاشقت شدم ... ای هادی (sm2)
(sm81)
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی همـه جـا از غـزل مـن سخنـی هسـتیعنی همه جا تـو، همه جا تــو، همه جا تــو
خفه شدیم از بوی سیگار(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اگه تلگرام داری این کانال خلاصه های خوبی داره
باران که بزند؛
یاد تو
از هزاران فرسنگ ها،
در آبادی دل من،
آشیانه می کند
اینا همش ژسته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول میلاد یه دنیا ممنونم (sm176)
بله(sm59) خواهش میکنم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن جانم بسوزد بی قراری(sm54)
تـــو باشـی بـهار باشــد و چـکاوک هــامگر مـن از خوشبختی چه می خواهم؟!
میخواستم یه شعر از مولانا بزارم چیز مناسب پیدا نکردم ! (sm59)نقل قول:
یا در وصف یار شعر گفته یا خدا یا شمس تبریزی مناسب کنکور نداره (sm2)
(sm2)
حامتین new pm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات د فاز ؟! (sm30)
منشی روز و شبم نیست شود هست کنم
پس چرا روز تو را عاقبت انشا نکنم
هر دمی حشر نوستت ز ترح تا به فرح
پس چرا صبر تو را شکر شکرخا نکنم
یا حضرت مولانا (sm81)
(sm2) شعر کنکوری تو اشعار مولانا (sm2)نقل قول:
آنک جام او بگیرد یک نشانش این بود
در بیان سر حکمت جان او منشی است آن
در شعاع می بقا بیند ابد پس بعد از آن
مال چه بود کو ز عین جان خود معطی است آن
(sm81)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
رسول دیوث تو 20 سالته دو ساله میگی منشی این منشی چند سالشه تو عاشقشی
1 سال و 5 ماه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن من 22 سالمه (sm59)
ای منشی خوش نام ما خوش میروی بر بام ما
ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما
ای نور ما ای سور ما ای دولت منصور ما
جوشی بنه در شور ما تا می شود انگور ما
(sm19)