آهنگ عالی بود. همچنان داره پلی میشه. ممنون شادمهر (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ عالی بود. همچنان داره پلی میشه. ممنون شادمهر (sm127)
هیچ دفاعی از ترانهش ندارم ولی از خیلی ترانه هاش بهتر بود. داستان کسیه که بعد عاشقی کلا عوض میشه بعدش میگه اون خود منم....
این همه تقدیر و یکاری کن و سبب و چندتا کار دیگه رو میکوبین به سر کارهای جدید مطمعن باشید اگه یه روزی دوباره شادمهر همچین چیزایی بسازه حتما پخش میکنه اینجوری نیست که ده تا اهنگ هیت ساخته باشه ولی پخش نکنه و بره با جوونای داخل کار کنه. شاید فعلا چیزی که باب میلش هست رو نتونسته بسازه
چجور یه آهنگی که خودت میگی ترانه اش جالب نبود ب دلت نشسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط صدا و احساس شادمهر این آهنگ رو سر پا نگه داشته تا یه عده خوششون بیاد.
این ترانه مردس که پشت حنجره طلایی مثل شادمهر پنهون شده
ترانه خودش به تنهایی جون دار باشه و شادمهر هم بخونه میشه علامت سوال میشه تقدیر و ...
به قول نیلوفرلاری پور: ای کاش شادمهر از شاعرها و ترانه سراهایی که هویت شناخته شده تری دارند وهنرشان ثابت شده است شعر بخواند.
شادمهر اگر میخاد دست چهارتا جوون رو بگیره خوبه دست جوونی رو بگیره که استعداد تو ترانه گفتن داره ولی گمنامه.
اینجوری منم تحسینش میکنم
تو این گروه فقط اون جوونی که گیتار میزنه لیاقت داشت یه استادی دستشو بگیره بقیه شون بی هنر بودن
ها لامصب گیتاره قشنگی زده...
آقا برای بار صدم، شعر مهمه مهم...
نمونه ی بارزش رو الان میتونم به اشعار روزبه بمانی اشاره کنم. اشعارش پر از آرایه است و باعث زیبایی شده... کلا مفهوم داره، لذت میبره آدم که گوش کنه...
از بس آلبوم روزبه رو گوش کردم سطح توقعاتم رفته بالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقد من هم بیشتر روی ترانه هست. مخصوصا اونجاش که میگه بگو واقعا کی بود کی؟ :| سکته میده به آهنگ انگار
از شادمهر انتظار انتخاب اشعار بهتری هم میره... بابا کم کسی نیست به خدا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه که هیچ این اصلا شاعر نیست به قیافش نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رو شعرای محرابی خودش ملودی و تنظیم میزاشت هم زمین تا اسمون فرق اینا بود
هم نظریم تقریبا، به نظزم بدترین قسمت تنظیمه، که افتضاحه واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا گیتار این کار خیلی قشنگه آدمو یاد کارای سابق شادمهر میندازه
بازخورد آهنگ خیلی خیلی خوب بوده فکر کنم ۹0درصد از کار راضی بودند... تو اون 90درصد خیلیا هم هستند مثل من دهه شصتی هستند و با کارای قدیمی شادمهر کلی خاطره دارند و دوست دارند دوباره خود شادمهر بسازه ولی بازم از آهنگ خوششون اومده...نظر اون 10درصد هم کاملا محترمه.. چون سلیقه ها متفاوته
شادمهر باید "ای مین" رو هدایت میکرد کارگاه ترانه سرایی تا اصولی آموزش ببینه.
و به جاش دسته این جوون که شاگرد افشین یداللهی هست و گمنامه و بخاطر فوت استادش اعتماد به نفسشو از دست داده با ترانه گرفتن ازش انگیزه میداد
اگرقصدش میدون دادن و کمک به جوناس
اگه چشمامو می بندم رو اشکایی که میریزی
اگه فک می کنم هر شب به غیر از تو به هر چیزی
اگه دردت رو میبینم ولی تنهات میذارم
اگه حست رو میدونم ولی از عشق بیزارم
اگه انقدر بی رحمم اگه انقدر بی روحم
من از بس سنگ خوردم که حالا محکمتر از کوهم
حالا این استعداد میسوزه و یکی مثل ای مین میشه ترانه سرا
ویدیو نیومده هنوز؟
فک نکنم ویدیویی درکار باشه اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر این کارش مث تیر خلاصی بود
دقیقا موافقم! شعرای محرابی بد نبود، ملودی و تنظیم خوب براش زده نشد... متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر خلاص به هنر و کارنامه خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نظر شماست...شما فقط درست میگید؟؟؟ بقیه ک خوششون اومده شادمهر ی نیستند؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا فاز ی سریا را درک نمیکنم تا دیروز میگفتتد این آرش محرابی چیه ترانه هاش چرته ولی الان میگند خوبه.. با سروش دادخواه کار کرد گفتند مونا برزویی بهتر بود با مونا کار کرد گفتند شریف پور بهتره با شریف پور کار کرد گفتتد لاری پور بهتر بود...کلا باید همیشه ی بهونه واسه ایراد گرفتن داشته باشیم
اورجینال نداره البوم فریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فازمون کاملا واضحه، شریف پور و لاری پور عالی بودند، وقتی رفت سراغ برزویی میگفتیم حیف نیست از اینا رسیده به این که کلامش سحطی ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین روند هم واسه باقی در نظر بگیر، هر دفه رفته سراغ یکی که چند درجه پایین تره
وقتی مثلا میگیم محرابی خوب بود، منظورم این است در سطح برزویی و شریف پوره منظور اینه که باز 100 رحمت به محرابی، این آمین خیلی داغونه
میترسم از روزی که بره سراغ بدتر از آمین
به نظر تو این جملات بچگانه خوبهنقل قول:
این آهنگ تیر خلاصی بود به هنر شادمهر
کی خوشش اومده؟ تو همین انجمن رو در نظر بگیر بقیه جاها هم همینطور
یکی مثل تو که از آهنگ همیشگی به عنوان شاهکار اسم میبرد ازش انتظاری نمیره
مسعود بخون و بفهم وقتی کسی میگه محرابی خوبه یعنی بد بهتر از بدترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا میگی سنت هم بالاس که من شک دارم
انتخاب ترانه ربطی به گذشته و الان نداره کلا از وقتی از ایران خارج شده همین بوده زمان اهنگهای مشکوک و حالم عوض میشه و اینده هم از ترانه ها یه سری ایراد میگرفتن
واقعیت اینه که شادمهر هیچوقت دنبال ترانه های پر آرایه و.... نبوده همیشه انتخاب هاش ساده و پر احساس با اصطلاحات جدید بوده همیشه این کارش پر ریسک بوده
یه چند باری آهنگ گوش کردم... خب یه کار معمولی از هر لحاظ که خیلی قابل تحلیل نیست. نه اینکه واقعا بد باشه و حتی شاید تو مارکت امروزی شنیده هم بشه ولی برای شادمهر اگر نگیم افت داره ، به هیچ عنوان کافی نیست.
به نظرم شادمهر در حال حاضر نگاه خیلی جدی به موسیقی نداره و میشه گفت وسواس هم نداره، با اون پیشینه درخشان و انتظارهای بالای همه آدم هایی که در موسیقی فعال هستن این آهنگ قابل ارزیابی نیست. فقط نکته مثبت نوع خوانندگی شادمهر هست که میشه گفت این وکال نسبت به آلبوم تصویر در شرایط بسیار بهتری بود.
امیدوارم شادمهر هرچه سریعتر این تز همکاری با گروه های جوان و تازه کارُ بذاره کنار و خودش شروع به کار کنه ... شادمهر خودش یه گروه هست و نیاز به این همه تعدد افکار موسیقایی نداره.
بادمه وقتی آلبوم پاپکرن اومد یه سرخوردگی عجیبی به واسطه آهنگ های حالا بیا اینجا، اونه اونه، انگیزه و میخواستمت بین هوادارن بود حتی آهنگ های محال و آغوش هم به واسطه ترانه کوتاه مورد انتقاد قرار گرفتن!! (که البته الان خیلی ها اون آلبوم دوست دارند) و وقتی بعد از اون آلبوم آهنگ مشکوک اومد هوادارا مایوس تر شدن (میشه گفت خیلی ها قطع امید کردن) ولی شادمهر برگشت، باشکوه هم برگشت... امیدوارم باز هم این اتفاق بیفته ... این توانایی وجود داره فقط باید اراده کنه...
(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید بود از شادمهر از این جور شعرا بخونه
ولی خوند
هرچی بود از صداش لذت بردم (sm127)
به نظرم تنظیمش خوب بود
(sm50)
این اهنگ یه زیبایی داره اونم صدای شادمهره که از اهنگهای البوم تجربه کن و تصویر بهتره
ورژن ایتونز هم اومده فکر کنم از این ایتونز های الکی هستش امیر جان
مشکوک اصل ترانه واقعا قشنگه، این افتضاحی که میشنویم شاهکار خود شادمهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همین حالم عوض میشه و آینده رو مقایسه کن با چرت و پرتایی که الان میخونه، میبینی چقد افت کرده
آره صداش خیلی بهتره، فقط "زرد" رو "رنگ چهره ش زرد میشد" خیلی بد تلفظ میکنه، رو مخمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا منظورم این نیستنقل قول:
راستش تصور میکردم با این عوامل ناشناس کار خیلی داغون از آب دربیاد که خدا رو شکر این طور نبود
تنظیم با ریتم و خط ملودی همخونی داره ولی متاسفانه تنظیم کننده نتونسته خوب درش بیاره و حسابی مبتدیانه و آماتوری کار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر هنرمندی و تجربه تنظیم خودش را توی این آهنگ به کار میبرد (البته با این اوضاع تو خواب باید میدیدیم) قطعا انتقادات کمتری به این کار وارد میشد و اکثریت لذت بیشتری میبردن ازش
من کاری ب این انجمن ندارم چون اینجا از آهنگی مثل تقدیر هم انتقاد میشه..کلا اینجا ی سریا هستند خودشون را استاد موسیقی میدونند و بقیه را نفهم ... ولی بهتره ی سر ی اینستا بزنی ببینی 90درصد از کار راضی هستند... من هیچوقت نگفتم همیشگی شاهکار بوده الکی چرت نگونقل قول:
کلا تو این انجمن ی اکیپ 4.5نفره تشکیل دادید و خودتون استاد میدونید..هرکی هم از آهنگای جدید خوشش بیاد از نظر شما یا شادمهر ی نیست یا از موسیقی چیزی حالیش نیست...آقا اگه خوشتون نیومده گوش ندید بذارید بقیه ک لذت بردند آهنگ گوش کنند .. نظر خودتون هم ب بقیه تعمیم ندید..بهتره باید بیرون از این انجمن تا ببینید چقدر از آهنگ خوششون اومده البته میدونم اونا هیچکدوم شادمهر ی نیستند فقط شماها هستید
اینجا کلاس درس نیست پس بحث استاد و دانشجو منتفیه.نقل قول:
برا اینکه از نظراته مخالف با سلیقت اذیت نشی آدمایه اینجا رو به چشم داداشت ببین.
منو که شخصا به چشم برادری ببینید که به ترانه خیلی اهمیت میدم. تو این زمینه بی سواد هم نیستم، اعصابم بهم میریزه یکی که ترانه سرا نیست خودشو جا میزنه و چند کلمه سطحی میگه به اسم ترانه.(sm178)
15 سال پیش صدایه شادمهر رو انتخاب کردم عاشقه صداشم هستم، و از این صدایه قدرتمند ترانه ی خوب هم میخوام. نمیخوام شعر سنگین بخونه که هیشکی نفهمه چی میگه، میخوام یه ترانه ای بخونه که این ترانه بدونه صدایه شادمهر به خودی خود زیبایی داشته باشه. اون موقع شادمهر همچین ترانه ای بخونه آهنگش هیت میشه.
چند بار این کار رو کرده امیدوارم برگرده به هموند روند/
الان این شعر افشین یداللهی رو ببین به تنهایی قشنگه بدونه اینکه صدایی اونو دکلمه کنه یا موسیقی براش زده بشه
معجزه ی نگاه او بود
نه زیبایی من
این آهنگ کاور رضا صادقی بود یا از تحریرها و لحن رضا صادقی استفاده شده بود ؟
با یه مشت حرفای تازه ... از اینجا به نظرم رضا صادقی طور میاد
اساتید کارشناس پاسخ می دهند
بعد از دو روز و گوش کردن مداوم
نظرم نسبت به آهنگ تعدیل تر شده
آهنگ شاخی نبود
ولی خوب بود
چند بار اول واقعا نچسب بود
اینستا یه مشت دخترن که الکی قربون صدقش میرن دلت خوشهنقل قول:
چرتو که تو داری میگی میرم تو انجمن پیدا میکنم حرفتو میارم نشونت میدم بعد چیزی که نباید بهت میگما...نقل قول: