حیف که من اینجا آدم مودبی به حساب میام در انظار کاربران(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف که من اینجا آدم مودبی به حساب میام در انظار کاربران(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شاید هادی توقعش کم باشه با چیزای دیگه راضی بشه ولی من فقط در صورتی که شبی 2 بار بدی میذارم اواتارنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فکراتو بکن(sm2)
اگه پیپ نیست چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوپوقه؟(sm2)
حالا اگه اوه ه خیلی انگولکت میکنه بدم عوضش کنن(sm2)
آره اون ه بدجوری اذیت میکنه داره حامله میکنه (sm2)نقل قول:
نقل قول:
حوس خیار کردیا ..
میدم بچه های پشتیبانی درستش کنن دلم نمیاد اذیت بشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیار که ماله رضاست اینجا با بادمجون ازت پذیرایی میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره لامصب رسم الخط ه خیلی درد داره(sm2)نقل قول:
قد اینم نیستی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این سرعت اینترنتم هادی ایشالله فردا لینک دانلودو بهت میدم(sm70)