از
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینا میدم دستت که ماساژه داخلی هم بشی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینا میدم دستت که ماساژه داخلی هم بشی(sm2)
با بچه های پشتیبانی صحبت کردم گفتن تا 10 ماه دیگه نمیتونن درستش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله بعده فارغ شدنت(sm2)
دیگه بعد از وضع حمل ازت شکایت میکنم باید خرجی بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگل شده بود این شهر ... (sm50)
بِدبِختُم.بیچارُم.پول نِدارُم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته فعالیتم کمه اما ازبدو تاسیس باران حضور داشتم واسه من زیر و رو نکش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو دست لباست کو ... مرد ... (sm50)
ایمیله یکی از این مترجما رو نداری میلی یه پیام بهش بدی بگی این 100 streetsرو ترجمه کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرشون این فیلمو ترجمه نمیکنن
به همین مترجم تخمی 30نما هم راضیم
این اشترم جوری اماره منو پخش کرده کاربری که امروزم ثبت نام کرده باشه میدونه(sm2)(sm2)نقل قول: