برو کامت بزار تو همون سایت جوابت رو میدن سریعنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو کامت بزار تو همون سایت جوابت رو میدن سریعنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فشده کردی چقدر شد حجمش ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی دادم اسکن عکس روی کاورو اسکن نکرده
ازش پرسیدما میگه اسکن کردم
یه آلبوم میخوام آپلود کنم کل ایران فهمیدن خود کارن هم فکر کنم در جریان قرار گرفته (sm2)
هشتصد و خورده اینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اونو بزن رر کن فشرده کن تا کم بشه حجمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تاسیدی شده 1و500 فشرده کردم شد 860نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بیشتر از این فشار بلد نیستم بدم یعنی قوتشو ندارم(sm70)
چشم ها خنجرند
دهان ها بی پدر ، مادرند
امن تنها کفن است
غربت حقیقی وطن است ... (sm50)
آها پس خوبه دمت گرم ولی اگه 2 پارتش میکردی بهتر بود یا ایمیج ها رو هر سیدی رو تک تک فشرده میکردینقل قول:
- (sm51)
یوزرسازیش خیلی تخمیه نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]