با مرورگر و ***** شکنم امتحان کردم اما باز هی میاد اون صفحه وقتی که برمیگردم به اون پست میبینم
که اسم منو تو لیست تشکر زده ولی اون صفحه چرا باید باز شه
نمایش نسخه قابل چاپ
با مرورگر و ***** شکنم امتحان کردم اما باز هی میاد اون صفحه وقتی که برمیگردم به اون پست میبینم
که اسم منو تو لیست تشکر زده ولی اون صفحه چرا باید باز شه
الان اون عکسای درپیت چی بود که گذاشتی اون وقت من 2 تا عکس با کیفیت میزازم سریع صدات در میاد سست مغزنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پیت قیافته اوشگول ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی احمق کلی عکس با حجم زیاد گذاشتی ..
من یه دونه گذاشتم 1 مگ ..
احمقایی مثه تو هنو وجود دارن که به این بازیگرا میگن در پیت بعد عکس 4 تا زن ایرانی میزارن ..
معلومه از آواتارت اوشگول کیه (sm30) در ضمن من به عکسات گفتم در پیت به خودت که نگفتم ازین عکسا یه کلیک کنی سریع میاره گوگلنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمقم بودی سینجول دیروز من به احترام الیاس چیزی نگفتم گفت نزار منم نزاشتم چون کیفیت داشت گذاشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نمیشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]