لب را تو به هر بوسه و هر لوت میالا
تا از لب منشی شود مست و شکرخا
تا از لب منشی بوی لب غیر نیاید
تا عشق مجرد شود و صافی و یکتا
(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
لب را تو به هر بوسه و هر لوت میالا
تا از لب منشی شود مست و شکرخا
تا از لب منشی بوی لب غیر نیاید
تا عشق مجرد شود و صافی و یکتا
(sm88)
بچه مردم از دست رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
قیامت باشد آن قامت در آغوش
شراب سلسبیل از چشمه نوش
پری پیکر بتی کز سحر چشمش
نیامد خواب در چشمان من دوش
نه هر وقتم به یاد خاطر آید
که خود هرگز نمیگردد فراموش
حلالش باد اگر خونم بریزد
که سر در پای او خوشتر که بر دوش
نصیحتگوی ما عقلی ندارد
بر او گو در صلاح خویشتن کوش
دهل زیر گلیم از خلق پنهان
نشاید کرد و آتش زیر سرپوش
بیا ای دوست ور دشمن ببیند
چه خواهد کرد گو میبین و میجوش
تو از ما فارغ و ما با تو همراه
ز ما فریاد میآید تو خاموش
حدیث حسن خویش از دیگری پرس
که سعدی در تو حیرانست و مدهوش...
خو پس همون 2.3 تا رو بگو بگوشم حوصله ندارم زرت و پرت بشنوم فعلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
دلم ثانیه ای بند نشد... (sm50)
(sm50)
هیچکس... هیچکس اینجا به تو مانند نشد... (sm50)
ها برو بگوش شاید تو خوشت اومد از همش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm50) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ممرضا خوبی ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)قربانت .. میگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm156)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا ندیده بگیرید و بگذرید از من
كه جز ملال نصیبی نمی برید از من
زمین سوخته ام، ناامید و بی بركت
كه جز مراتع نفرت نمی چرید از من
خدا به نیمه یی از خویش و نیمی از ابلیس
در آن سپیده چه معجونی آفرید از من؟
عجب كه راه نفس بسته اید بر من و باز
در انتظار نفس های دیگرید از من
خزان به قیمت جان جار می زنید اما
بهار را به پشیزی نمی خرید از من
شما هر آینه، آیینه اید و من همه آه!
عجیب نیست كز اینسان مكدّرید از من!
نه در تبرّی من نیز بیم رسوایی است؟
به لب مباد كه نامی بیاورید از من!
و گر فرو بنشیند ز خون من عطشی
چه جای واهمه؟ تیغ از شما، ورید از من
چه پیك لایق پیغمبری به سوی شماست ؟
شما كه قاصد صد شانه بر سرید از من
برایتان چه بگویم زیاده؟ بانوی من!
شما كه با غم من آشناترید از من
حسین منزوی (sm50)
(sm27)
آهنگ بی کلامش (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm10)
(sm50)
کس دیگه ای رو غیر از من نمیبینی اینجا ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشناسمنقل قول:
(sm70)
اشهد ان امیر بی گزند رسول و وحی میگیره اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی صبر کردی صبر اما بی علاجه .. (sm50)
(sm50)
این فیلمایی که معرفی کردین بهم قشنگ بود دمتون گرم ..
جیم کری و کیت .. (sm74) Eternal Sunshine Of The Spotless Mind 2004
(sm50)
اینم خوب بود ..
Pride.and.Prejudice.2005.1080p.BrRip.x264.BOKUTOX. YIFY
(sm27)(sm50)
سرعت عتیقه ما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکن خرم دیوث تر از تو ندیدم ایکبیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میای اینجا هی شاخه گل میزاری برام تا میبینی جواب میدم سریع میگی اینو بزار اونو بزار
یه بار گفتم هر چی داشتم گذاشتم ندارم حالا اگه فهمید
تو اگه عرضه داری خودت یه دی وی دی بزار ن اینکه فقط دانلود کنی و درخواست بدی
(sm50)
جنونِ سر به دارِ من(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)
کری و دانست نبودن؟
اونقدرام میگن دلت بزرگ نبود(sm50)
تو رو می بینم تو آیندم
امیر قربون دستت میری اینجا لینک آخرین نسخه Hotspot Shield رو یه جا آپ میکنی؟!نقل قول:
(sm2)شبکه نیم اهنگ کجایی خوندن