دقیقا بگو به تو چه ربطی داره دخالت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا بگو به تو چه ربطی داره دخالت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه نمونه از فرمایشات گوهر بار مسعود راجب اهنگ همیشگی حالا بقیشم میزارم
اینجا ازش به عنوان پتانسیل دار اسم برده
وقتی که حرفای خودت یادت نمیاد چرت کم بگو
الان دقیقا چند ساله که اینجا یه روز خوش ندیده؟ همیشه جنگ و دعوا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل
آهنگش بار اول که گوشش دادم راستیتش خیلی دوسش نداشتم،البته شعرشو،چون سطحیه اما خوبیش اینه که داستان داره و اون ضعفشو پوشونده،اما در کل یه آهنگ دلیه و میشه باهاش تو تنهایی حال کرد...گیتار اول آهنگم خیلی یاد آهنگای قدیمی شادمهر انداختم..آهنگ شاهکاری نیس ولی آهنگ بدی ام نیس،ولی ازون مدل آهنگاس به نظرم که بعد از چندوقت جا میفته،شاید یکی دو هفته دیگه خیلی از نظرات منفی برگرده و معتدل تر شه!
با همه ی اینا شادمهر دیگه دنبال موزیکای ریسکی نیس و با توجه و شبیه به مارکت روز پیش میره،یجور محافظه کاری رو در شادمهر میبینم که البته حق باید داد بهش چون سن که میره بالا آدم محتاط تر میشه و روی یه خط سعی میکنه قرار بگیره و دیگه از ریسکای خیلی عجیب غریب که خیلی جاها باعث جریان سازیش میشدن و البته خیلی جاها باعث انتقاد بیش از حد طرفدارا میشد(مثه کارهایی از جمله بغض و ...)خبری نیس و سعی میکنه نه مثه سابق خیلی جلوتر از مارکت و نه عقبتر از اون حرکت کنه!
الان من کجا دقیقا گفتم شاهکاره؟؟؟؟ پس کم چرت و پرت بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دقیقا (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
حالا عب نداره (sm50)
من بووودم آی دیووووووونـــــــــــــــ ــــــــــــه ، حیفـــــــــــــــــ یااادت نمــــــــــی مونــــــــــــــــــــــ ه (sm81)
مغلطه نکن من کجا گفتم شاهکاره؟؟؟ خودتو بیشتر خراب نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
عب نداره داداش،اگرم گفته باشی شاهکاره،چیز بد و اشتباهی نگفتی،یکی از بهترین کارای آلبوم تجربه کن همون"همیشگی" بود...مشکل اینه اگه همون کار آهنگساز تنظیم کننده میزدن"شادمهر" الان شده بود از نظر بقیه هم فرا شاهکار و داشتن در مورد لایه های پنهان ملودی و تنظیمش حرف میزدن و ازش کلی تعریف میکردن!(sm178)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بحث تراانه خیلی وقته س (sm81)
ولی اینا ک می گن شادمهر تموم شد خیلی مسخره س حرفشون (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضاااا صااادقی (sm54)(sm74)
وااای خدااا (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
بله داداش متاسفانه اینجا فقط درگیر اسامی هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دختر ؟ :|
چمونه مگه ؟؟؟؟؟
شما خوبی (sm30)
استاد :|
شادمهر وقتی آهنگی مثل بغض و حالا بیا اینجا را هم خوند گفتند دیگه شادمهر تموم شده ولی دیدید هیچوقت شادمهر تموم شدنی نیست و نخواهد بود
بحث نکنیـــــــــد (sm121)
فااایده ایـــــــــــ نداااره چــــــــــــوون (sm205)
هـــــر کـــــــی نظــــــرِ خودشُ بــــه عنوااانِ درست ترین نظر مـــــــــــی گـــــــ (sm25)
هـــر کسـی یــه نظــــزُ سلیـــقــه ای داره
و بحث کردن توش هیچ تاثیری نداره فقط جوُ متشنج می کنــــــــه
بعدم ما بگیم خوبه یا بد تصمیم گیرنده ی نهایی ما نیستیم (sm50)
.
فقط یه مساااله ای که عجیب بوده واسم چندین ساله ..
خواااننده های داغونی که طرفدارای کمی دارن هم آهنگ می دن طرفداراشون دارن خودشونُ می کشن
ولی گروهای شادمهری همه ش دعواس (sm88)
الان 6.7 سال یا بیش تره دارم می شنوم از بعضیا شااادمهر دیگه تموم شد
خب پس چرا بازگوش می دی ؟ (sm30)
رفتـــــــــن همــــــه ولی نترس من کــــــــــــــــــــــه طرفدار توام (sm127)
و منتظر کار هایِ بهترُ بهتــــــــــــــر (sm118)
این جملاتت معنی چی میدهنقل قول:
عقل اندازه نخود
عقلت اینقد کمه که معنی و منظور حرف آدمو نمیفهمینقل قول:
دیگه از من نقل نگیر دهنتو هم ببند تا نبستمش
شادمهر از زمانی که رفت خارج گفتن دیگه تموم شده،معتاد شده،دیگه اون شادمهر سابق نیس،ولی بازم هرموقع میخواست و میخواد آهنگ بده،همه منتظرن ببینن چیه حتی همون اساتیدی که از آهنگای قبلترش گفته بودن تموم شده و فلان،اگه شادمهر تموم شدنی بود بعد از بیس سال هنوز که هنوزه اینقد بازخورد نداشت آهنگاش،برید ببینید زیر پست آهنگای کیا اینقد کامنت و نظر داده میشه،خب اگه بد بود که کسی دیگه گوشش نمیداد،اگه تموم شده بود که چرا انقد پیگیر کاراشن و پیگیر کاراشین.
تموم شدن شادمهر یه آرزوی و حتی یه رویاس واسه بعضیا که بهش نمیرسن!
آخی (sm70)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم شما به دل نگیر اونا دارن دعوا میکنن
منظور ندارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دختر ب عنوان توهین استفاده می کنن
یعنی چون دخترا دوس دارن پس کار بده :|
آخ جون دعوا (sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخوام دعوا کنم
معلومه که اینا اینکارو میکردن و اگه همیشگی رو با همین ملودی و تنظیم رو شادمهر میساخت منم بهش میگفتم شاهکار، چون شادمهر واسم هنرمند شاخیه و آشغالم بسازه واسم قشنگه و ازش تعریف میکنم مثل شماها نمیام ادعا کنم طرفدار شادمهرم اما از آشغالای وحید پویان دفاع کنم ... اوانایی که میگین چون طرفدار شادمهر و هنرشن و حتی آهنگهای ضعیف هم بسازه به چشم اونا شاهکاره پس ازش تعریف میکنن .. شما هم بهتره عکس آواتارتونو عوض کنید و عکس وحید پویان رو بزارید(sm102)
(sm128)
نفر بعدی بیاد (sm120)
حالا دور از شوخی ... آقایون محترم .. داداشای گل .. از الفاظ رکیک استفاده نکنید .. هممون با هم دوستیم و این بحث ها چیزی رو تغییر نمیده(sm10)
من احساس آهنگ رو خیلی دوست داشتم .. شاید یه سریا بگن روضه بوده و نظرشونم محترمه .. ولی در کل آهنگ رو دوست نداشتم و شعرشو که اصلا حرفشو نزنید .. اما از اینکه یه سری خوششون اومده خیلی خوشحالم .. چون طرفدار شادمهرم خوشحال میشم میبینم که یکسری از افراد حتی از آثار ضعیفشم خوششون اومده .. دوست دارم همیشه تو اوج باشه حتی با آهنگایی که من دوست ندارم ..تهش اینه که من بهشون گوش نمیدم و هنرمند مورد علاقه مو تو اوجش رها میکنم ولی خداروشکر دوست داشتید و این بارم باعث خوشحالیه فقط امیدوارم این حمایتهای بیجای شما اونو از چاله به چاه نندازه و فقط ترسم اینه وگرنه شما مختارید از هر چی خوشتون میاد خوشتون بیاد و کسی مسئول تفکرات شما نیست فقط ازتون خواهش میکنم هولش ندین تو چاه .. اگه اینکارو نکنید من مشکلی با سلیقه هیشکی ندارم (sm127)
من هیچ وقت اول بد حرف نمیزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو صفحه برگرد عقب ببین کلماتی که اقای سن بالا به کار میبره چطوره
میپره نقل میگیره بعد جوابشو میدی میگه چرت نگین
با هر کسی باید با لحن خودش حرف زد
متوجه منظورت هستم .. بیخیال ..نقل قول:
چون بازخورد آهنگ خوبه پس منم آهنگ و دوست دارم یا بازخوردش بده پس دوستش ندارم خیلی حرف بچگانه ایه ..و چون شما دوست نداری پس منم بهم زهرمار میشه هم خیلی حرف بچگانه ایه .. یه سریا میان ببینن ما از چه آهنگی خوشمون میاد تا خوششون بیاد و انتقادات ما براشون سنگینه .. اگه واقعا از موزیکش لذت بردن نباید از انتقادات ما ناراحت شن و با آهنگ مورد علاقشون حال کنن چون سلایق متفاوته ... اما چون حقیقت تلخه بعضیا بهشون بر میخوره ..
بعضی وقتها بحث سلیقه است بعضی وقتها بحث احساسی یا علمیه ..
من اگه از طرفداریشون ناراحت میشم واسه اینه که میترسم این طرفداری ها باعث شه شادمهر خوده واقعیشو پیدا نکنه و به اشتباهاتش ادامه بده و هر روز بدتر از دیروز و نمیخوام نزولشو ببینم وگرنه به من چه کی دوست داشته یا کی دوست نداشته مگه من صاحب سلیقه مردمم ... فقط ازشون خواهش میکنم طرفداری الکی نکنید و اگه واقعا به نظرتون خوب نبوده با خودتون رودرواسی نداشته باشین چه بسا تعریفای یک سری تو زمان انتشار آلبوم تجربه کن باعث شد آلبوم تصویر منتشر بشه و شاید اگه از آلبوم تجربه کن تعریف نمیکردن آلبوم تصویر هم منتشر نمیشد و یه البوم بهتر ازش میشنیدیم
شعور داشته باش آقای محترم... چرا وقتی کم میاری توهین میکنی؟؟؟ من گفتم کجا گفتم همیشگی شاهکاره اونوقت شما رفتی دوتا عکس آوردی ک من گفتم همیشگی خوبه ولی نگفتم شاهکاره وقتی کم میاری توهین نکن وگرنه مثل خودت رفتار میکنمنقل قول:
گوش بده با یه مشت حرفای تازه رو دقیقا رضا صادقیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش یه سوال : شما همسر مدیریت سابق هستی یا فیک ؟ البته جوابش معلومه (sm120)
اگه ما چهار نفریم این حرفارو میزنیم پس بهتره اونا به خیل همون اینستاگرام بپیودن و شروع کنن به به کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عده هم اصلا متوجه نیستن شادمهر موزیسین بوده هی میگن این خوبه اون خوبه خب به درک که خوبه
روزانه صدتا اهنگ خوب منتشر میشه به ما چه؟
بهترین آهنگ آلبوم غرور بود ...
(sm2)
رفتار کن ببینم چیکار میکنینقل قول:
تو همیشگی رو از شاهکار هم بیشتر قبول داری برگرد نظراتتو بخون
در ضمن منتظرم رفتارتو ببینم
من هیچوقت رودرواسی نداشتم و ندارم. هروقت خوشم اومده گفتم خوشم اومده وقتی هم نه گفتم نیومده... شادمهر اگه حرف گوش کن بود تاحالا 100تا آهنگ مثل تقدیر و سبب ساخته بود مگه اون زمان کم از تقدیر و سبب تعریف شد پس اگه شادمهر ی حرف من ک شما بود همونجور ادامه میداد پس نباید بگید چون ی سریا اومدند تعریف کردند شادمهر هم کارش ادامه داد چون اگه شادمهر ب حرف طرفداراش بود تاحالا ولی آهنگ تو مایه تقدیر شنیده بودیم..شادمهر همیشه راه خودش را میره کاری ب حرف طرفدارا هم ندارهنقل قول:
من شعورم اجازه نمیده با امثال تو دهن ب دهن بشمنقل قول:
گلیم باف هم آنلاین شده(sm2)
منم دقیقا همینو میخوام خیلی وقته ازت خواستم منتها رعایت نمیکنی دیگه نمیدونم به خاطر همون شعورت که میگی هست یا نهنقل قول:
هیچیتون نیست... فقط یخورده زیاد احساسی هستین (sm59) تو بیشتر مواقع، احساسی برخورد میکنید (sm120) باس منطقی بود... (sm172)نقل قول:
هر کسی از یه هنرمندی خوشش میاد .. یکی مثل ما طرفدار شادمهره و یکی ام مثل اینا طرفدار سیناپارسیان یا وحید پویان یا محمدعباسی یا ... سلیقه ها متفاوته .. ماطرفدار شادمهریم و بزار اینام طرفدار اونا باشن .. اصلا بزار طرفدار امید جهان یا حامدپهلان باشن که احتمالا هم هستن .. اصلا به ما چه؟نقل قول:
واقعا همینه .. تو این چند ماهه کلی آهنگ خوب اومده .. محمدعلیزاده بابک مافی سامان جلیلی شهاب رمضان علیرضاطالسچی بهنام بانی و .... از همشون آهنگای خوبی شنیدم که در سطح همین آهنگه کوه هستن و بسیار قابل قبول، فقط سطح خوانندگی آهنگ کوه ازشون بیشتره که چون شادمهر موزیسینه و نت هارو قشنگ میشناسه و خوب میخونه ..
در ضمن اینا مشکلی ندارن اینا دوست دارن شادمهر خواننده باشه و فقط بخونه حتی خواننده مجالس عروسی هم باشه براشون مشکلی نداره، اما ما دوست داریم شادمهر هنرمند و موزیسین رو ببینیم حتی اگه خودش نخونه اما موزیسین باشه ( به قول خودش که میگه : من اول نوازنده ام بعد آهنگساز و در آخر تنظیم کننده و اگه میخونم هم واسه دل خودمه و خواننده نیستم و صدای خوبی ندارم((با این حرفش مخالفم))) ..
و با بیکلام هاش و حسی که با نوازندگیش منتقل میکنه هم مشکلی نداریم و برای ما آهنگ بیکلام سل وحشی از آلبوم مسافر هم حتی بدون صدای شادمهر شاهکاره ..