نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث موزیک رو به چسب . . . می خوای از چورنا بک آپ به گیری !؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث موزیک رو به چسب . . . می خوای از چورنا بک آپ به گیری !؟ (sm2)
نه دیوث همون موزیک دگه وگرنه چوورن ها که آنلاین می شه دید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کاناله رو رفتم امروز دیدم زده برید بعد عاشورا بیایین(sm120)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1962.03.09 Knife In The Water
میلاد دی شب این فیلم رو دیدم خیلی خوشم اومد . . . با این فیلمای جمع و جور خیلی حال می کنم . . . چی میگن خارجیا : مینی مال . . .
یاد 2 تا فیلم شاه کاره : Rope 1948 و 12 Angry Men 1957 افتادم . . . (sm50)
در این مایه ها اگه فیلمی دیدی معرّفی کن . . .
چاقو در آب استاد پولانسکی(sm50)
Death and the Maiden دیدی صابر؟
مرگ و دوشیزه
فوق العادست(sm50)
نه دیدمش . . . (sm74)
ام شب دانلودش می کنم . . . (sm50)
حتما ببین الان یهو یاد این فیلم افتادم هوس کردم ببینم مجدد
ایمان من در حلقه ی هندسه ی اندام توست (sm50)
نشستی شاهکار پولانسکی رو دیدی میخواستی بد باشه و حال نکنی باهاش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Murder On The Orient Express 1974
Witness for the Prosecution 1957
این دوتا رو فعلا یادم میاد
ولی خب فیلم های Jean-Pierre Melville رو ببین
فیلم موردعلاقه استاد فراستی ... (sm50)نقل قول:
از بین فیلمای جم و جور که چنتا بازیگر بیشتر نداره ولی تاثیر گذار...خوب 12 مرد عصبانی به دلایلی بهترینشونه...ولی من با چه کسی از ویرجینیا ولف میترسد خیلی حال کردم. بازی الیزابت تیلور فوق العادست.نقل قول:
فیلم جدید نیکول هم یه چیزی تو همین مایه ها تشریف داره ...
Witness for the Prosecution (1957)شاهدی برای تعقیب , کلا فیلم هایی که ژانر جنایی، درام، معمایی دارند و امتیاز نزدیک ۸ شاهکارند این یکی هم اووووففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم صابر (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm29)
(sm50)
8 سال پیش در چنین روزایی در به در دُم باله مدرسه بودم . . . (sm74)
چون سالِ دوّم دبیر ستان از مدرسه اخراجم کردن . . . در گیری با ناظم مدرسه . . . (sm50)
خلاصه هیچ جا قبولم نمی کردن . . . تا یه آشنا داشتیم که سرای دار یه دبیر ستان بود پارتی مون شد . . . (sm50)
ناظمه بعد از 1 هفته با زنش اومدن خونه مون برای . . . مالی ، ولی دیگه اخراج شده بودم . . . (sm50)
اون که همه چیزشو از دست داد ولی آزاد موند هر بار اون حقّی که باطل نشد زنده باد اون دیوونه که عاقل نشد . . . (sm50)
بهرام نورایی - سکوت - یاغی . . . (sm50)
(sm50)
Greg Maroney - Breath
این اثر واقعا زیباست.حتما گوش بدید.
تقصیر تو نبود اگه غم دور ما پیله کشید اگه که دست خیس من به گونه ی تو نرسید (sm74)
رگبار ملودی بی نظیر بابک بیات با صدای ملکوتی نیما مسیحا (sm50)
به مژگان سیه کردی،هزاران رخنه در دینم (sm172)
این دکتری که بینیمو عمل کرد احتمالا تخصصش کاشت مو بوده
گرفتار کرده مارو (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
کمم قدیمیم گمم (sm50)
سر در گم همیشه (sm50)
همیشه در تلاشم
هر شب من هزار هزار (sm50)
(sm50)
(sm50) ... (sm74) ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]